Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii. Teodora Marcu, adevărul despre momentul în care a rămas gravidă. Cum se înțeleg ea și Alex | EXCLUSIV

Foști participanți din sezoanele anterioare Insula Iubirii revin în prezent într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent. Teodora și Alex Marcu s-au deschis în fața camerelor, la un an de la apariția în show.

colaj cu teodora marcu insarcinata si teodora si alex marcu la interviurile insula iubirii Galerie
Seria Interviurile Insula Iubirii - cu participanți din sezoanele anterioare ale show-ului - continuă cu un interviu exclusiv oferit de Teodora și Alex Marcu pentru Antena 1 și AntenaPLAY

Seria "Interviurile Insula Iubirii" - cu participanți din sezoanele anterioare ale show-ului - continuă cu un interviu exclusiv oferit de Teodora și Alex Marcu pentru Antena 1 și AntenaPLAY. Cei doi au venit logodiți în sezonul 6, însă la bonfire-ul final Teodora a decis că vor pleca despărțiți, după o apropiere cu ispita Ali Habron.

Teodora și Alex Marcu, relație controversată la Insula Iubirii, sezonul 6

Teodora și Alex s-au împăcat la întoarcerea în țară, au devenit părinți și au făcut și nunta. Astăzi, soții Marcu retrăiesc momente din cadrul show-ului și dezvăluie cum s-a schimbat relația lor după experiența Insula Iubirii și ce lecții au învățat o dată cu participarea la show.

„Este cel mai dur test, este cea mai valoroasă experiență, este testul suprem și un duș rece”, mărturisește Alex la un an după participarea la cel mai dur test al fidelității din România, Insula Iubirii.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Hamude Kilani, mesaj complet neașteptat pentru Loredana la 7 ani de la trădarea dureroasă | EXCLUSIV

Interviurile Iubirii, disponibile exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY

Deschiși, el și Teo au oferit detalii despre felul în care a evoluat relația lor de la întoarcerea din Thailanda, dar au și clarificat unul din cele mai controversate evenimente de după Insula - sarcina Teodorei.

"Eu am crezut, când am ajuns acasă, că am rămas însărcinată acolo, când am ajuns în primele zile. După am aflat că mult mai devreme. Cred că Insula Iubirii poate schimba destine", a mărturisit Teodora, care a adăugat că îi priește rolul de mămică: "E frumos să fii părinte. Mie-mi place și mai vreau unul."

Deși le-a pus relația la grea încercare, soții Marcu au ajuns să creadă că Insula Iubirii poate fi un ajutor pentru cupluri. Pe ei i-a făcut să-și depășească fricile și să-și tolereze mai bine defectele.

"Ca să fac o predicție legată de viitorul sezon, cred că o să fie rupere și la propriu și la figurat", a încheiat Alex Marcu.

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY.

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7. Cinci cupluri curajoase au spus „Da” celui mai dur test de fidelitate

Seria de 6 episoade exclusive "Interviurile Insula Iubirii" continuă, iar după Hamude Kilani (sezonul 2) și Teodora și Alex Marcu (sezonul 6) urmează să fim părtașii unor dezvăluiri nebănuite de la Sebastian Dascălu (sezonul 6), Cristina Nimereală (sezonul 6), Rareș Panțiru (sezonul 6) și Cerasela Iacob (sezonul 6).

Insula Iubirii, sezonul 7, premiera pe 22 și 23 iunie, la Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Cine sunt Cristina Rancov și Iulian Clonț de la Insula Iubirii sezonul 7. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani... Ce face și cum mai arată Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la Insula Iubirii sezonul 2. A devenit mamă de gemeni de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x