Antena Căutare

O concurentă de la „Insula iubirii” dezvăluie cea mai CUTREMURĂTOARE experiență de cuplu din istoria emisiunii

Mirela și-a spus povestea cutremurătoare, aseară, într-un nou episod Insula Iubirii, la Antena 1, în timp ce în celălalt resort, iubitul său era dezarmat de farmecul ispitei Nicoleta.

Cea mai cutremurătoare experiență de cuplu din istoria ”Insulei Iubirii” a fost dezvăluită seara trecută de Mirela, iubita lui Ionuț. Femeia a povestit cum a fost înșelată de soțul său, pe parcursul întregii căsnicii de zece ani, iar adevărul l-a aflat abia după ce a fost și încarcerată pentru el. Închisoarea a fost, pentru Mirela, lecția care a adus-o cu picioarele pe pământ, căzând de pe cea mai înaltă treptă socială, pe cea mai de jos, dar i-a zdruncinat și încrederea în bărbați.

În timp ce Mirela își spunea povestea cutremurătoare, în celălalt resort, iubitul său era dezarmat de farmecul ispitei Nicoleta și era sufletul petrecerii. Cu toate acestea, în fața imaginilor primite la ceremonia focului, Mirela alege din nou să ignore probele, deși acestea îi arată cum Ionuț a încălcat pe rând toate promisiunile pe care i le-a făcut acasă. ”Poate s-au împrietenit și și-a permis glumele cu Nicoleta”, a spus inițial Mirela, după care a venit cu o propunere nebișnuită pentru ispită: îi cere acesteia să îl atragă în pat pe iubitul său, ca să fie convinsă că el ar întrece această limită: ”Pe mine mă intereseaza dacă ar face asta aici. În alt sezon ai putut, acum nu mai poți? Ești ispită!”, a spus Mirela. În fața refuzului Nicoletei, aceasta a acceptat că este suficient ca Ionuț să își arate intențiile față de ispită.

O concurentă de la „Insula iubirii” dezvăluie cea mai CUTREMURĂTOARE experiență de cuplu din istoria emisiunii

La Purimuntra, după doar câteva zile de stat împreună, o luptă pentru teritoriu a început între băieți. Mai întâi, Bogdan s-a arătat deranjat de comportamentul deplasat al lui Răzvan. ”E un figurant cu care nu ai ce să discuți”, a spus acesta, mărturisind că nu este genul de om alături de care ar petrece timp în mod normal. Iar dacă Bogdan a câștigat puncte în ochii ispitelor, Răzvan a încercat să îl provoace lezându-i orgoliul spunând că este sigur că toate iubitele lor vor pica în păcat, inclusiv Hannelore.

În acest timp, pentru Hannelore, primele imagini văzute cu Bogdan au făcut-o să realizeze că acesta încă nu se căiește pentru decizia de a veni pe ”Insula Iubirii”, ba chiar se arată interesat de ispite, se bucură de saltul cu parașuta câștigat alături de Maria, astfel că a luat decizia de a le face acestora o demonstrație de dans oriental. ”Prin comportamentul ei, prin dansurile pe care le face, îmi dă de înțeles că sunt pe radarul ei”, a spus și Andy, ispita care i-a atras atenția lui Hannelore.

Iar dacă la Purimuntra, Răzvan recurge orice gest pentru a se impune în grupul format, la Minitel, la întoarcerea de la date-ul e 72 de ore alături de Raul, Cati a avut și ea o reacție cât se poate de teatrală. După ce ispita i-a explicat dezamăgirea pe care o simte vizavi de alegerea făcută de Cati, imediat ce a ajuns în cameră, aceasta și-a așezat poza cu Răzvan pe noptieră și a petrecut minute în șir privind-o.

Cum vor evolua lucrurile pe cele două insule, telespectatorii pot afla în continuare în fiecare duminică și luni, de la ora 20.00, la Antena 1, în cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.

Tensiune la cote maxime! Mirela, primul Bonfire: „Mimează un orgasm!”... Povestea șocantă de viață a Mirelei de la ”Insula Iubirii! De unde a pornit gelozia ei și ce a descoperit despre bărbatu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x