Antena Căutare

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, surpriză de proporții din partea iubitului său. Ce declarație de dragoste i-a făcut

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, este mai fericită ca niciodată alături de iubitul său. De curând, frumoasa blondină a primit un „cadou” la care puțini se așteptau din partea noului partener. Iată ce reacție a avut.

Colaj cu Oana Monea în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, este mai fericită ca niciodată alături de iubitul său | Antena 1

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, iubește din nou! Blondina și-a asumat relația cu noul său iubit, la scurt timp de la difuzarea ultimei ediții din sezonul 7 al reality show-ului. Deși este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală, acesta nu a ezitat să le spună prietenilor virtuali că trece printr-o perioadă extrem de frumoasă.

Ispita de la Insula Iubirii nu a dezvăluit încă identitatea partenerului său. Se pare că tânăra preferă să îș țină departe de ochii curioșilor, motiv pentru care nu se cunosc prea mult detalii despre relația lor.

Pentru că este destul de activă în mediul online, locul în care își promovează meseria de zi cu zi, Oana Monea nu a ezitat să le arate urmăritorilor „cadoul” neașteptat pe care l-a primit de la bărbatul care a cucerit-o.

Ce s-a întâmplat după ce Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, a primit bomboane din partea iubitului său

Ispita de la Insula Iubirii a fost surprinsă într-un mod deosebit de partenerul ei. Acesta s-a gândit să-i facă o surpriză simplă, dar extrem de frumoasă Oanei Monea. Puțini se așteptau la un astfel de gest.

Așadar, blondina a primit o mână de bomboane din partea iubit, iar reacția sa a fost pe măsura așteptărilor. Din videoclipul postat pe Instagram se poate observa că ispita de la Insula Iubirii s-a bucurat ca un copil la dulciurile care i-au fost oferite.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost filmată noaptea în club. Unde se afla Alin Simoiu și ce mesaj a transmis

„Când îmi cumpără bomboane”, a scris ea în dreptul postării, vizibil emoționată și entuziasmată.

„Îți mulțumesc, iubirea mea!”, i-a transmis ea.

Încă din reality show, Oana Monea susținea că își dorește alături de ea un bărbat atent și iubitor. Un lucru este evident, dorințele i-au fost ascultate și a primit un iubit care o răsfață cu cele mai mici gesturi.

Citește și: Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7 se pregătesc de nuntă. Ce cuplu neașteptat și-ar dori ca nași

De asemenea, ispita de la Insula Iubirii a fost impresionată de surpriza pe care i-a făcut-o iubitul său. Aceasta și-a stăpânit cu greu zâmbetul și bucuria în fața lui, după ce i-a văzut mâna plină cu bomboane.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, noului său iubit

De curând, Oana Monea a postat în mediul online și un mesaj înduioșător pentru bărbatul care i-a „furat” inima. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că ispita de la Insula Iubirii este fericită și împlinită alături de noul iubit.

„8 miliarde de zâmbete, și al tău e preferatul meu”, a fost declarație de dragoste pe care i-a făcut-o blondina, fără ezitare, în mediul online.

Majoritatea postărilor Oanei Monea din ultima perioadă a fost cu și despre partenerul său, fapt care arată că tânăra este mai îndrăgostită ca niciodată și se bucură din plin de această etapă minunată din viața ei.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, mesaj cu subînțeles pe Instagram, la 5 dimineața. Ce au descoperit fanii... Marius Moise și Bianca Giurcă de la Insula Iubirii s-au întâlnit în club. Ce s-a întâmplat între ei. În ce relație sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x