Antena Căutare

În ce ipostaze romantice au fost surprinși Oana Monea și iubitul ei. Ispita de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant

Oana Monea, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii, s-a lăsat filmată în ipostaze romantice alături de noul iubit. Un lucru este evident, tânără este mai fericită ca niciodată în brațele partenerului său.

Colaj cu Oana Monea în două ipostaze diferite la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Oana Monea, ispita din sezonul 7 Insula Iubirii, s-a lăsat filmată în ipostaze romantice alături de noul iubit | Antena 1

Oana Monea este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care fanii săi au fost surprinși să afle că are un iubit. Tânăra și-a făcut relația publică, la scurt timp de la Finala sezonului 7 Insula Iubirii.

Deși nu se cunosc prea multe detalii despre bărbatul care a cucerit-o pe frumoasa blondină, aceasta nu ezită să se afișeze alături de el în mediul online. Mai mult, ispita feminină preferă să îi țină identitatea ascunsă.

Așadar, postările sale de pe contul de Instagram demonstrează că Oana Monea este mai fericită ca niciodată în brațele noului său partener. Ori de câte ori are ocazia, tânăra se filmează în cele mai tandre ipostaze alături de el.

Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii, mesaj emoționant pentru iubitul său. Cum a fost surprinsă în brațele partenerului

Se pare că ispita feminină de la Insula Iubirii și-a găsit liniștea alături de actualul partener, iar drept dovadă stau imaginile și videoclipurile sale din mediul online. De curând, aceasta s-a filmat în timp ce își ține strâns în brațe iubitul.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Romeo Vasiloni a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Ema Oprișan în România. Ce a zis

Oana Monea a atras toate privirile cu zâmbetul său larg și sclipirea din ochi. Un lucru este cert, superba blondină este îndrăgostită peste măsură bărbatul care a cucerit-o. De altfel, tânăra a fost surprinsă și în timp ce îl săruta pasional pe obraz.

Mesajul emoționant pe care i l-a transmis partenerului său nu a trecut neobservat.

„La mulți ani, iubirea mea”, i-a scris ea.

Cine este Oana Monea, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7

Oana Monea a revenit în sezonul 7 Insula Iubirii pentru a face noi „victime” în rândul concurenților, lucru care s-a și întâmplat. Ispita feminină a reușit să-l cucerească cu frumusețea ei și felul carismatic pe Marius Moise, fostul iubit al Biancăi Giurcă.

Superba blondină a trăit clipe unice alături de concurent în Thailanda, însă bărbatul nu a făcut-o să se îndrăgostească de el cum s-a întâmplat în cazul lui Sebastian, concurentul din sezonul 6 al reality show-ului.

Ispita feminină a învățat lucruri noi din a doua experiență de pe insulă. Deși apărea destul de des pe micile ecrane ale telespectatorilor, puțini sunt cei care știau cu ce se ocupă aceasta și ce studii are.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Cum se înțeleg Daria Cuflic și Ema Oprișan, după experiența din Thailanda. Ce a spus ispita

La doar 33 de ani, Oana Monea a reușit să-și construiască propria afacere - un salon de înfrumusețare, unde oferă cursuri specializate în domeniu și deține, de asemenea, un magazin online. Mai mult, ea a absolvit Facultatea de Științe ale Comunicării și Jurnalism. Antreprenoarea din Constanța a construit prin propriile forțe o afacere care îi aduce satisfacție.

Parcursul său în cadrul reality show-ului a fost neașteptat. Aceasta a revenit pe micile ecrane pentru a scoate în primul plan armele de seducție în fața bărbaților, lăsând deoparte sensibilitatea.

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Cum se înțeleg Daria Cuflic și Ema Oprișan, după experiența din Thailanda. Ce a s... Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7, într-un superb tablou de familie. Bruneta apare cu burtica ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x