Antena Căutare

Prima declaraţie a Medanei, fostă concurentă la "Insula Iubirii", după ce a născut. Ce nume a ales pentru bebelușul ei

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii" a născut luni, 10 octombrie, un băiețel perfect sănătos, de nota 10. De atunci nu-și mai încape în piele de fericire și a decis să împărtășească și cu fanii săi această bucurie, pe Facebook.

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii" a născut luni, 10 octombrie, un băiețel perfect sănătos, de nota 10. De atunci nu-și mai încape în piele de fericire și a decis să împărtășească și cu fanii săi această bucurie, pe Facebook.

"Mulţumim! Suntem super happy, deja abia aşteptăm să mergem acasă cu el. E cel mai unic şi special sentiment trăit vreodată! Vă mulţumim pentru toate gândurile bune. Erick îl cheamă", a scris Medana, potrivit Spynews.

Se pare că dragostea celor doi foşti concurenţi de la "Insula Iubirii" a trecut prin testul suprem și a rodit. Suntem curioși să vedem cu cine seamănă micuțul! Dar oricum ar fi, se va bucura de dragostea nemărginită a ambilor săi părinți.

Fericire supremă pentru cel mai iubit cuplu! Medana și Robert de la ”Insula iubirii” au devenit părinți!... „Doamne, ce decolteu”! O ispită de la „Insula iubirii” și-a dat hainele jos și și-a etalat bustul generos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x