Antena Căutare

Teodora de la ”Insula Iubirii”, făcută praf de Mircea, ispita care i-a fost alături în Thailanda: ”Poartă o mască, e prefăcută!”

Mircea, ispita de la ”Insula Iubirii”, a vorbit despre Teodora, concurenta alături de care și-a petrecut mult timp și a oferit detalii neștiute de nimeni despre comportamentul ei.

Mircea, ispita de la ”Insula Iubirii”, a vorbit despre Teodora, concurenta alături de care și-a petrecut mult timp și a oferit detalii neștiute de nimeni despre comportamentul ei.

Invitat în cadrul emisiunii Cool Summer Nights, de la Antena Stars, Mircea Radu a mărturisit că Teodora este o femeie care ar face orice pentru a fi pusă într-o lumină favorabilă, indiferent de situație.

"Nu vreau să fiu atât de rău. Teodora poartă o mască, e prefăcută, încrezută, are impresia că știe și cunoaște tot. Ea e o enciclopedie, astea sunt lucrurile urâte. Pe de altă parte, e umană, când vrea. Nu vreau să demolez, Teodora are și părți bune. Vrea să fie perfectă în fața televizoarelor, asta vrea să demonstreze tuturor. Când are momentele de liniște, când eram mai intimi, devenea Teodora mai plăcută. Eu vreau să fie o persoană naturală, simplă, nu o mască. Masca o să cadă, o să fii criticat. M-am simțit folosit de Teo, da, pentru că vrea să demonstreze ceva folosindu-mă pe mine. Ajunge la momentele în care mă critică și mă jignește.", a povestit Mircea, la Cool Summer Nights.


Video. Andi, ispita de la Insula Iubirii, ne-a arătat totul!!! Imagini nemaivăzute cu tânărul care le-a sucit mințile co... Ionuț Gojman, prima reacție după ce a decis să părăsească ”Insula Iubirii”:”A fost o experiență constructivă pe toate pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x