Antena Căutare

Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette) și iubita lui s-au căsătorit în secret. Cum a făcut anunțul pe rețelele sociale

Andrei Ungureanu, cunoscut ca Omul cu Tourette, și iubita lui s-au căsătorit în secret. Câștigătorul sezonului 9 iUmor a făcut anunțul pe rețelele sociale în urmă cu puțin timp, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Colaj cu Andrei Ungureanu la iUmor în două ipostaze diferite Galerie
Andrei Ungureanu, cunoscut ca Omul cu Tourette, și iubita lui s-au căsătorit în secret | Antena 1

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Aliena. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul platformei TikTok, după ce tânărul intrase pe un live al iubitei sale.

Relația lor a devenit din ce în ce mai puternică de-a lungul timpului, motiv pentru care nu au ezitat să facă pasul cel mare. De curând, Omul cu Tourette le-a dat o veste neașteptată prietenilor din mediul online.

Andrei Ungureanu și iubita lui, Aliena, s-au căsătorit în mare secret. Ce imagine a publicat Omul cu Tourette pe rețelele sociale

Pentru că este foarte activ în mediul online și preferă să își țină la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din mediul online, Andrei Ungureanu nu a putut ascunde faptul că s-a căsătorit cu femeia care l-a cucerit încă din primele clipe.

Recent, câștigătorul sezonului 9 iUmor și-a luat fanii de pe Instagram prin surprindere cu o imagine neașteptată. Acesta s-a fotografiat alături de iubita lui în timp ce își arătau verighetele, mărturisind tuturor că a decis să facă marele pas.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Maria Popovici și Andrei Ungureanu, momente dificile pe Valea Prahovei

„Asta așa în secret 😂”, a scris Andrei Ungureanu la descrierea imaginii.

Vestea a uimit pe toată lumea, motiv pentru care reacțiile prietenilor virtuali nu au întârziat să apară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, postarea tânărului a generat mai bine de 3 mii de like-uri, iar urările au fost nelipsite.

„Felicitări! Sunteți minunați!”, „Nu creeeed! Casă de piatră”, „Să fie într-un ceas bun! Casă de piatră 😘”, „Băiiii, cât de fain!!! Felicitări și să aveți o viața plină de însemnătate! 🥂” sau „Viață lungă și frumoasă împreună! Felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette) și iubita lui, Aliena Abe

În luna februarie 2022, Andrei Ungureanu și iubita lui au discutat în platoul Xtra Night Show despre cum a început povestea lor de dragoste. Se pare că Omul cu Tourette și-a cunoscut partenera de viață prin intermediul platformei TikTok.

Deși nu îl cunoștea de la TV, frumoasa brunetă a fost atrasă instantaneu de inteligența de care a dat dovadă câștigătorul sezonului 9 iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Andrei Ungureanu, look-ul care i-a surprins pe jurați."Abraham Lincoln înainte de a fi împușcat"

„Pe TikTok ne-am cunoscut, pe un live. El a intrat pe live-ul meu. Nu îl cunoșteam, lumea a început să-mi comenteze că e Omul cu Tourette. Am văzut că este un om foarte inteligent și cumva m-a atras așa într-un fel. A fost o conexiune foarte puternică pe care eu am simțit-o”, a mărturisit Aliena Abe.

„Mi-a zis să facem un live. Am stat vreo două ore, mi-a pus întrebări, i-am pus și eu. M-a întrebat și ea niște lucruri, dar simple. Am vorbit după pe Instagram”, a mai completat Andrei Ungureanu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x