Reacția lui Andrei Ungureanu după ce a câștigat Finala iUmor 2020: ”Am bocit de mi-au sărit ochii”

Sezonul 9 iUmor a ajuns la final, iar câștigătorul a fost nimeni altul decât Andrei Ungureanu, aka "Omul cu Tourette".

Sezonul 9 iUmor a ajuns la final, iar câștigătorul a fost nimeni altul decât Andrei Ungureanu, aka "Omul cu tourette"

Antena 1

”Mulțumesc mult pentru toate voturile voastre și pentru toată susținerea de care ați dat dovadă. Apreciez enorm de mult și vă mulțumesc. Ce seară! Deci a fost o seară de nedescris. În momentul de față, mă simt copleșit, dar încerc să fac față. Încerc să procesez așa cum trebuie toată treaba, tot ce s-a întâmplat. Faptul că am primit susținerea de la voi... dacă vedeți că am ochii puțin mai bulbucați, e din cauză că aseară am bocit de mi-au sărit ochii. Dar am și dormit foarte puțin pentru că n-am putut să dorm.

Premiul iUmor, pentru mine înseamnă enorm. A fost și încă este o rampă de lansare și m-a ajutat enorm să ajung unde am dorit și încă doresc să fac stand-up. Vă mulțumesc și pentru mesajele și comentariile pe care le-ați trimis. O să îmi iau timp și o să vă răspund la toți pentru că meritați și meritați toată atenția. Doar datorită vouă mă aflu aici.”, a spus Andrei Ungureanu.

Citește și: iUmor 2020. Cât valorează marele premiu iUmor. Cu câți bani pleacă acasă Andrei Ungureanu

Tânărul a continuat prin a spune că trăiește momente de nedescris: ”Tot sentimentul, toate emoțiile prin care am trecut... a fost o experiență extraordinară.”

Ce o să facă Andrei Ungureanu cu premiul de la iUmor 2020

Câștigătorul sezonul 9 iUmor a dezvăluit ce vrea să facă cu premiul în valoare de 20.000 de euro cu care a plecat acasă.

Pentru început, acesta vrea să-și rezolve problemele cu dantura: ”Nu mi-a fost rușine să ies așa în public, dar este un lucru la care trebuie să lucrez și vreau să lucrez. Restul o să investesc cât de mult pot în mine și să creez conținut pentru voi. Cred că o parte din bani o să îi donez.”

Cine este Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor sezon 9

Andrei Ungureanu este un învingător încă de dinainte de a păși pe scena iUmor. Viața nu a fost prea blândă cu el, însă a reușit să-și transforme boala în aliat.

La vârsta de 6 ani, micuțul Andrei Ungureanu era diagnosticat cu sindromul Tourette. De atunci tânărul a avut nevoie de o perioadă de acomodare, în care să se accepte pe al însuși și să accepte și reacțiile celor din jur.

Citește și: Finala iUmor 2020. Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, numărul de excepție care l-a impresionat pe Cheloo

Sindromul de care suferă Andrei Ungureanu este o tulburare ereditară neuropsihiatrică. Aceasta apare în copilărie și se manifestă prin ticuri vocale şi de mișcare.

„Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete involuntar și vă înjură involuntar”, povestea Andrei Ungureanu la preselecții.

Nu cu mult timp înainte de participarea la iUmor, a decis să exploateze doza serioasă de umor pe care o deține. Și-a făcut un canal de TikTok, care a prins foarte bine la public.

Ultimele știri