Antena Căutare

Reacția lui Andrei Ungureanu după ce a câștigat Finala iUmor 2020: ”Am bocit de mi-au sărit ochii”

Sezonul 9 iUmor a ajuns la final, iar câștigătorul a fost nimeni altul decât Andrei Ungureanu, aka "Omul cu Tourette".

Andrei Ungureanu, pe scena iumor 2020, inainte sa fie desemnat castigatorul sezonului 9
Sezonul 9 iUmor a ajuns la final, iar câștigătorul a fost nimeni altul decât Andrei Ungureanu, aka "Omul cu tourette" | Antena 1

”Mulțumesc mult pentru toate voturile voastre și pentru toată susținerea de care ați dat dovadă. Apreciez enorm de mult și vă mulțumesc. Ce seară! Deci a fost o seară de nedescris. În momentul de față, mă simt copleșit, dar încerc să fac față. Încerc să procesez așa cum trebuie toată treaba, tot ce s-a întâmplat. Faptul că am primit susținerea de la voi... dacă vedeți că am ochii puțin mai bulbucați, e din cauză că aseară am bocit de mi-au sărit ochii. Dar am și dormit foarte puțin pentru că n-am putut să dorm.

Premiul iUmor, pentru mine înseamnă enorm. A fost și încă este o rampă de lansare și m-a ajutat enorm să ajung unde am dorit și încă doresc să fac stand-up. Vă mulțumesc și pentru mesajele și comentariile pe care le-ați trimis. O să îmi iau timp și o să vă răspund la toți pentru că meritați și meritați toată atenția. Doar datorită vouă mă aflu aici.”, a spus Andrei Ungureanu.

Citește și: iUmor 2020. Cât valorează marele premiu iUmor. Cu câți bani pleacă acasă Andrei Ungureanu

Tânărul a continuat prin a spune că trăiește momente de nedescris: ”Tot sentimentul, toate emoțiile prin care am trecut... a fost o experiență extraordinară.”

Ce o să facă Andrei Ungureanu cu premiul de la iUmor 2020

Câștigătorul sezonul 9 iUmor a dezvăluit ce vrea să facă cu premiul în valoare de 20.000 de euro cu care a plecat acasă.

Pentru început, acesta vrea să-și rezolve problemele cu dantura: ”Nu mi-a fost rușine să ies așa în public, dar este un lucru la care trebuie să lucrez și vreau să lucrez. Restul o să investesc cât de mult pot în mine și să creez conținut pentru voi. Cred că o parte din bani o să îi donez.”

Cine este Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor sezon 9

Andrei Ungureanu este un învingător încă de dinainte de a păși pe scena iUmor. Viața nu a fost prea blândă cu el, însă a reușit să-și transforme boala în aliat.

La vârsta de 6 ani, micuțul Andrei Ungureanu era diagnosticat cu sindromul Tourette. De atunci tânărul a avut nevoie de o perioadă de acomodare, în care să se accepte pe al însuși și să accepte și reacțiile celor din jur.

Citește și: Finala iUmor 2020. Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, numărul de excepție care l-a impresionat pe Cheloo

Sindromul de care suferă Andrei Ungureanu este o tulburare ereditară neuropsihiatrică. Aceasta apare în copilărie și se manifestă prin ticuri vocale şi de mișcare.

„Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete involuntar și vă înjură involuntar”, povestea Andrei Ungureanu la preselecții.

Nu cu mult timp înainte de participarea la iUmor, a decis să exploateze doza serioasă de umor pe care o deține. Și-a făcut un canal de TikTok, care a prins foarte bine la public.

"Am vrut să renunț" Probleme mari pentru Fachirul din Periș înainte de finala iUmor... Cele mai tari glume facute de Teo, Vio si Costel la iUmor 2020. Esti pregatit sa razi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x