Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Andrei Ungureanu, look-ul care i-a surprins pe jurați."Abraham Lincoln înainte de a fi împușcat"

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor din sezonul 10, a revenit la iUmor ca invitat special pentru un număr de stand-up de senzație.

andrei ungureanu la iumor sezonul 12 Galerie
Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor din sezonul 10, a revenit la iUmor ca invitat special pentru un număr de stand-up de senzație. | Antena 1

Andrei Ungureanu a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a face show. Andrei, care are sindromul Tourette, a urcat pe scenă să impresioneze juriul cu noi glume.

Invitatul special a stârnit hohote de râs de la prima glumă, când a vorbit despre dragostea de sine.

Andrei Ungureanu, numărul de stand-up care a stârnit aplauze

“Mă duc la banca de spermă ca la bordel. La fete treaba asta pare cool, dar la băieți e o perversiune”, a zis Andrei Ungureanu, explicând cât de mult se iubește pe sine.

Faptul că are sindromul Tourette i-a făcut discursul și mai amuzant.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Maria Lungu, în conflict cu Mihai Bendeac. Care a fost motivul. "Eu țin partea fetei"

“Hopa! Pufarine! Hai sus!”, a zis Andrei Ungureanu incontrolabil, stârnind hohote de râs.

Problema cu care s-a confruntat în ultima vreme a fost că era să devină star de filme pentru adulți fără să intenționeze asta, după ce a fost filmat în timp ce se uita la astfel de filme.

“Cât ți-au dat și în care ediție de iUmor intră?”, l-a întrebat mama lui Andrei pe comediant pentru a afla când va apărea materialul din filme pentru adulți cu fiul ei.

Invitatul special s-a lăudat că va deveni vedetă curând.

“Nu știu dacă o să îl dea și pe Netflix, dar la ce am văzut acolo nu m-ar mira. Important e că nu le-am dat nimic”, a mai adăugat Andrei.

“Uite mă un om amuzant prin definiție”, a zis Cheloo.

“Pentru el mi se pare un câștig fantastic că face umor. Pentru viața lui în sine e un lucru bun”, a adăugat Mihai Petre.

“Când a apărut asta cu hai sus?”, a întrebat Mihai Bendeac.

“Mi se pare că semeni cu Abraham Lincoln înainte de a fi împușcat”, i-a zis Cheloo, complimentându-I look-ul.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Vanessa Lee, arlechina care a făcut show la înălțime. “Ești extraordinar de spectaculoasă"

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Emilia Popescu, Connect-R și Alina Petre, sora lui Mihai Petre, fac roast pe seama juratului, astăzi, la iUmor... iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Lenuța Rostași, numărul de dans care i-a surprins pe jurați. “Hai să vedem dansul miri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x