Antena Căutare

Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu, numărul de la iUmor care l-a dus pe Cheloo pe scenă

Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu au pus în scenă la iUmor o întâmplare în care Cheloo s-a regăsit. În platou au adus un polițist și un personaj masculin care pare să fi intrat în belele. Din jocul celor doi se înțelege că inculpatul ar fi făcut un accident de mașină pentru că dormea și nu avea permis.

Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu, numărul de la iUmor care l-a dus pe Cheloo pe scenă
Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu, numărul care l-a dus pe Cheloo pe scenă: "Eu am fost mult mai prost decât tine în viața reală"

Sceneta a căpătat dimensiuni hilare atunci când polițistul a încercat să obțină răspunsuri de la făptaș, moment în care Cheloo și-a amintit de o întâmplare din tinerețea sa tumultoasă.

La sfârșitul momentului, juratul s-a dus pe scenă și l-a îmbrățișat pe "vinovat": "În sfârșit doi mentaliști, nu pot să mă abțin. M-am simțit copil din nou, îți mulțumesc din tot sufletul, îți jur că m-am recunoscut din cap până în picioare, eu la 19 ani, în rol principal, sunt Ștefan Cătălin și plin de lacrimi, jur m-am emoționat. Felicitări!"

Cheloo a explicat de ce s-a regăsit în numărul lui Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu

Cheloo a vrut să lămurească reacția pe care a avut-o și a făcut câteva precizări. Juratul și-a amintit de o întâmplare mai puțin fericită din vremea tinereții când era mai rebel, iar punerea în scenă a momentului a fost descriptivă vieții sale de atunci.

Citește și: Johannes, show spectaculos de iluzionism la iUmor. De ce au fost jurații impresionați: "S-a rupt în două de la jumate"

"Hai să elucidăm misterul. Am făcut o paralelă între acest număr și o întâmplare foarte nefericită din tinerețile mele ca să zic așa. La 19 ani am avut o greșeală care seamănă cu sceneta noastră.

Vă multumesc frumos, deci pentru mine este cel mai important număr din acest sezon. Vă mulțumesc!", a spus Cheloo pe scenă.

"Era la o lacrimă distanță. Ceva l-a mișcat!", constantă Delia.

Cheloo s-a simțit umanizat de "acest număr retrospectiv", cum îl numește juratul, care l-a purtat în timp acolo unde l-a redescoperit pe Ștefan Cătălin, adolescentul care mai târziu a devenit cine este acum: cântărețul Cheloo, așezat la casa lui cu familie și copil.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cu ce demonstrații îi vor ului pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo telespectatotorii vor afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Johannes, show spectaculos de iluzionism la iUmor. De ce au fost jurații impresionați: "S-a rupt în două de la juma... Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x