Antena Căutare

Johannes, show spectaculos de iluzionism la iUmor. De ce au fost jurații impresionați: "S-a rupt în două de la jumate"

Johannes, cel mai cunoscut iluzionist din România, a făcut un show de magie extraordinar la iUmor. Jurații s-au uitat extrem de atent pentru că nu le venea să creadă ceea ce se întâmpla. Starul a mers ținându-și picioarele în mâini!

Johannes, show spectaculos de iluzionism la iUmor. De ce au fost jurații impresionați: "S-a rupt în două de la jumate"
Johannes, show spectaculos de magie la iUmor. De ce au fost jurații impresionați: "S-a rupt în două de la jumate"

Un număr de iluzionism senzațional i-a lăsat cu gurile căscate pe cei trei jurați. Mihai Bendeac a privit încruntat întregul moment, dornic să își dea seama în fiecare clipă ce se petrece.

Câteva dintre iluzii i-au șocat pe membrii juriului, mai exact momentul în care concurentul și-a luat picioarele în mâini și a început să meargă, dar și când capul aistentei sale aflată pe scaun, pur și simplu a dispărut sub un văl negru.

Citește și: Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu, numărul de la iUmor care l-a dus pe Cheloo pe scenă

Johannes a devenit unul dintre cei mai cunoscuți magicieni din România după ce a fost călcat de o maşină, îngropat de viu sau după ce a umblat pe apă. ”Am avut un moment de înălțare și, ca un pasionat de magie ce sunt, l-am trăit cu totul!”, a spus Cheloo.

După momentul lui Johannes, juraților "li s-a stins becul"!

"N-ai cum așa ceva. S-a disclocat omul de la mijloc, s-a împărțit în două. Picioarele i s-au dus într-o parte, corpul într-o parte. Ce mai vrei?", spune Delia.

Mihai Bendeac a încercat să despice firul în patru, dar nu a primit răspuns!

"Sunt absolut convins că nu a fost o tăiere în două și nu s-a rupt în două și s-a lipit cu super-glue ca în desene animate", a spus Mihai Bendeac.

Vezi mai jos momentul

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cu ce demonstrații îi vor ului pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo telespectatotorii vor afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Șerban Copoț și-a "speriat" vecinii de Halloween. Iată cum arată prezentatorul iUmor și familia lui costumați ... Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu, numărul de la iUmor care l-a dus pe Cheloo pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x