Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat la „iUmor”, ediția 11, sezonul 7. Un american care a intrat în Cartea Recordurilor a impresionat cu „superputerile lui”, iar un concurent „de gen masculin” i-a lăsat mască pe toți

„iUmor”, sezonul 7, ediția 11. Un american care a intrat în Cartea Recordurilor, Canhead, a impresionat cu „superputerile lui”, iar un concurent „de gen masculin” i-a lăsat mască pe toți, după ce și-a făcut calculele și a stabilit că va fi marele câștigător.

„iUmor”, ediția 11, sezonul 7.

„iUmor”, sezonul 7, ediția 11. Sebastian Greavu a venit la „iUmor” cu speranțe mari, mai ales că de o săptămână i se tot zbătea pleoapa dreaptă – semn clar că se va întâmpla ceva bun pentru el. Concurentul a reușit să surprindă pe toată lumea, iar Mihai Bendeac i-a lansat o provocare.

Aranjat, elegant, cochet, Sebastian Greavu a adus pe scena „iUmor” un număr la care nu s-ar fi așteptat nimeni. A mimat un cântăreț de operă.

„Puțină cultură la «iUmor» nu strică! Ne-am umplut de cultură”, a apreciat Dan Badea.

„iUmor”, sezonul 7, ediția 11. Americanul Jamie Keeton, cunoscut drept Canhead, care a reușit să intre în Cartea Recordurilor, datorită unor „superputeri” pe care le are, a venit tocmai din Statele Unite ale Americii pe scena „iUmor”. I-a făcut o farsă lui Mihai Bendeac și l-a fascinat pe Cheloo.

Can Head a intrat în Guinness World Records pentru că a reușit să își lipească de el cele mai multe doze, folosindu-şi doar pielea.

Concurentul a descoperit la vârsta de șapte ani că pielea lui este diferită, pentru că jucăriile i se lipeau de mâini.

„iUmor”, sezonul 7, ediția 11. Mihai Bendeac a fost dojenit de „cea mai emoționată” concurentă care a călcat vreodată pe scena „iUmor”, după ce a încercat să o ajute. Juratul a remarcat că a început să fie „prost de bun”.

„Nu a fost nimeni atât de emoționată pe această scenă!”, i-a spus Mihai Bendeac concurentei Daria Drăghici, care a cerut, de altfel, un scaun pe scenă, deoarece îi tremurau prea tare picioarele.

După ce Mihai Bendeac a întrerupt-o de mai multe ori, încercând să o ajute, Oana Daria Drăghici s-a supărat.

„Am emoții, iar faptul că mă întrerupi, chiar dacă este critică constructivă și apreciez. Este ajutor, dar îmi strică firul și mă pierd și nu e OK”, i-a spus ea lui Mihai Bendeac.

„iUmor”, sezonul 7, ediția 11. Bogdan Călin a venit la „iUmor” pentru că l-au trimis „câteva beri” și a reușit să stârnească hohote de râs, dar și să-l facă pe Mihai Bendeac să piardă la un joc pe care l-a propus el. În plus, i-a supărat pe Delia și Cheloo.

Concurentul a venit cu mai multe glume scrise de el, ce încep cu „Bună, ești «cunva»”, pe care, de altfel, obișnuiește să le publice pe un cont de Instagram.

„Bună, ești cunva din Craiova? Că mi-a ajuns cuțitul la os!”, „Bună, ești cunva sicriu? Că ai măsuri perfecte”, „Bună, ești cunva Dan Negru? Că toți vor să facă revelionul cu tine” și „Bună, ești cunva Nadia? Că am auzit că vă plac hainele Comăneci lungi!”, au fost câteva dintre glumele lui Bogdan Călin.

„iUmor”, sezonul 7, ediția 11. A scăpat un pescăruș în platoul „iUmor”, în timpul numărului prezentat de Vasile Tăiș, supranumit de Cheloo „fiul cutremurului”, după ce concurentul a precizat că este din Vrancea.

Mai exact, în timpul numărului făcut de Vasile Tăiș, s-a auzit un „glas de pescăruș” în platou. Un spectator râdea în hohote, cu sunete despre care ai fi putut să juri că erau făcute de un pescăruș.

„iUmor”, sezonul 7, ediția 11. Lioz Shem Tov a revenit la „iUmor”. A fost nevoit să își regândească numărul pe care îl pregătise, pentru că și-a pierdut bagajul. Concurentul a improvizat un moment de magie, cu ce a găsit.

Mai exact, după ce concurentul a venit tocmai din Israel, a avut ghinionul de a-și pierde bagajul și a fost nevoit să își cumpere diverse obiecte pentru a putea realiza un număr plin de umor în fața juraților.

„iUmor”, sezonul 7, ediția 11. Valeriu Băeșu, un concurent „de gen masculin”, și-a făcut calculele și a ajuns la concluzia că va fi câștigătorul „iUmor”! A reușit, cu siguranță, să facă un număr memorabil și atât de „profund”, încât… Cine să îl fi înțeles?

„Doamne, Iisuse Hristoase, Sfântă Născătoare de Dumnezeu, dacă am pomenit vreodată așa ceva! Eu în șapte sezoane nu am văzut un număr așa de interesant! Știu că sună foarte ciudat venind din partea mea. Tu ești sănătos la cap?”, a reacționat Mihai Bendeac.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro