Dumitru Bozovici l-a demascat pe logodnicul Ioanei! Fiica primarului l-a lovit pe escroc sub centură! „La cât de nebuni sunteți cu toții, mai bine mă lipsesc!”

Dumitru Bozovici l-a demascat pe logodnicul Ioanei, în episodul zece din „Mangalița”. Fiica primarului Stelian Manole l-a lovit pe escroc sub centură.

Dumitru Bozovici l-a demascat pe logodnicul Ioanei.

Bozovici l-a văzut pe logodnicul Ioanei cu adevărata lui iubită și a auzit ce plănuia.

„Of, baby, n-ai de ce (să fii geloasă, n.r.) cu nasoala asta. Nici nu are televizor în casă! Auzi, cică citește cărți! Îți dai seama? Știi că pe tine te iubesc, da? Încă puțin și îi prostesc! Și ea și el îmi mănâncă din palmă! Nu știe nimeni de faliment, de datorii! Îi tapez de bani și plecăm în Brazilia!”, i-a spus escrocul adevăratei lui iubite.

Cei patru ani în care Bozovici a luat lecții de scrimă i-au fost de ajutor, ca să îl facă pe logodnicul Ioanei să recunoască tot.

„Cum e cu gagicuța aia cu care te pupai? Recunoaşte! Recunoaște că nu îți pasă de Ioana! Recunoaște că ai venit aici doar ca să-l storci de bani pe primar şi apoi să pleci în Brazilia!", i-a spus el, punându-l la pământ.

„Am vrut să storc niște bani de la voi, dar la cât de nebuni sunteți cu toții, mai bine mă lipsesc! N-aveți decât să rămâneți cu banii voștri și cu orașul vostru de sărăntoci!”, a recunoscut el.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri