Antena Căutare

Momente incendiare, la „iUmor”! Striptease pentru Delia, de ziua ei! Două bombe sexi, luptă în ciocolată! Mukinka a revenit, cu un număr de stand-up! VIDEO

A fost show total la „iUmor”, sezonul 8, ediția 10! Delia a fost surprinsă cu un moment de striptease, de ziua ei. Două bombe sexi au fost aduse de Gică Gavrilă pe scenă, pentru o luptă în ciocolată, un „samurai” aproape gol a dansat în fața juraților, iar Mukinka Chibanga a revenit, ca invitat.

Ediția 10 a sezonului 8 din „iUmor” a fost deschisă de Mukinka Chibanga, câștigătorul sezonului anterior al emisiunii. Mukinka a revenit în fața juraților, cu glume noi, în calitate de invitat, menționând că, între timp, a devenit tată. A glumit, între altele, despre faptul că africanii îi bat pe români, la înjurături. El a găsit și o asemănare între părinții lui africani și părinții români.

Apoi, un „samurai” s-a dezbrăcat, pe scena „iUmor”. Asiaticul Akira Tequila s-a lepădat de haine și a pornit într-un dans din posterior, cu un slip auriu, pe care l-a făcut tanga. Mihai Bendeac a fost cât pe ce să se sufoce de râs.

Paul Diaconescu, „neterminatorul de glume”, după cum l-a numit Dan Badea, i-a lăsat mască pe toți, cu un moment inedit. S-a luat de Constantin Brâncoveanu și a „propovăduit gândirea critică”.

Delia a avut parte de o surpriză - un moment de striptease, susținut de americanul Brandon Coprich, după o reprezentație ce a adus aminte de Franc Sinatra și un mic recital de flaut.

Bon Bon Bombay a venit pentru a treia oară pe scena „iUmor”. S-a dezbrăcat pe scenă, mimând că face „autostopul”, cu un semn pe care scria „România”. I-a făcut iar viața grea lui Mihai Bendeac.

Și Pipino de România a revenit la „iUmor”. De data aceasta, concurentul a prezentat un număr ce nu s-a mai văzut în emisiune, făcut din afara platoului!

Nici Gică Gavrilă nu s-a lăsat mai prejos! A revenit pe scena „iUmor”, după rivalul său, Pipino de România. Concurentul a adus un moment incendiar, în parte, la finalul filmărilor audițiilor. S-a „luptat” cu două bombe sexi, în ciocolată.

Moment incendiar, la „iUmor”! L-a adus Gică Gavrilă! S-a „luptat” cu două bombe sexi, în ciocolată! A fost cât pe ce să-... Paul Diaconescu, ultimul finalist iUmor, votat de cãtre public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x