Antena Căutare

Prin parc, alături de Viorica Dăncilă! Secretele Irenei Boclincă, femeia care i-a cucerit pe români în ultimul sezon de iUmor!

Momentele sale de la iUmor au fost devorate de către fanii emisiunii și nu numai, iar acum a devenit o vedetă națională, grație rolului pe care l-a jucat în cele două momente, care i-au adus și marele premiu al emisiunii fenomen difuzată de Antena 1

Momentele sale de la iUmor au fost devorate de către fanii emisiunii și nu numai, iar acum a devenit o vedetă națională, grație rolului pe care l-a jucat în cele două momente, care i-au adus și marele premiu al emisiunii fenomen difuzată de Antena 1.

Actriţa Irena Boclincã a câștigat sezonul 6 iUmor, după ce a pus-o încã o datã în scenã, extraordinar, pe Viorica Dãncilã, premierul României. Cu un moment viral încã din audiţii, despre care s-a vorbit zile întregi în media, presiunea pusã în marea finalã pe actriţa originarã din Republica Moldova a fost una uriaşă.

În momentul în care prezentatorii i-au rostit numele, dupã încheierea votului, Irena Boclincã a fost pur şi simplu copleşitã de emoţii. Ceea ce a fost însă emoționant pentru toată lumea a fost faptul că ea ales să doneze premiul

„Sã ştiţi cã nu este uşor sã vii într-un oraş şi sã o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o sã meargã cãtre cineva care poate nu cã ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţã îi va folosi…Vasi Borcan!”, a strigat ea pe scena iUmor.

La câteva zile de la marea victorie obținută pe scena iUmor, Irena a acceptat invitația unei echipe a Observatorului de a fi protagonista unui interviu inedit.

Câştigãtoarea iUmor, pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x