Antena Căutare

Cristina Șchiopu, apariție seducătoare într-o rochie foarte scurtă și roșie. Cum s-a lăsat fotografiată la balcon

Cristina Șchiopu, concurenta iUmor care s-a impresionat pe Mihai Bendeac cu frumusețea ei, a făcut spectacol pe contul de Instagram cu o imagine incendiară în preajma sărbătorilor de iarnă. Tânăra a îmbrăcat o rochie roșie și scurtă, iar internauții nu și-au mai putut lua ochii de la ea.

colaj-cristina-șchiopu Galerie
Tânăra a îmbrăcat o rochie roșie și scurtă, iar internauții nu și-au mai putut lua ochii de la ea. | Antena 1/ Instagram

Cristina Șchiopu a devenit rapid cunoscută în mediul online datorită postărilor sale de pe platforma TikTok, însă a reușit să impresioneze publicul cu apariția sa din cadrul emisiunii iUmor, de la Antena 1.

Tânăra s-a făcut plăcută prin felul carismatic și accentul memorabil al zonei din care provine. Numărul său de stand-up comedy a dus-o cât mai departe în competiție, iar frumusețea sa răpitoare l-a „cucerit” pe Mihai Bendeac, care i-a făcut și câteva complimente.

La mai bine de un an de la prezența sa pe micile ecrane ale telespectatorilor, fosta concurentă iUmor continuă să își surprindă prietenii virtuali cu postările sale, semn că pasiunea pentru „lumea digitală” nu a dispărut.

Citește și: Cum arată Cristina Șchiopu într-un costum de baie minuscul. Fosta concurentă de la iUmor a încins atmosfera cu trupul de invidiat

Cristina Șchiopu preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei, iar cu ocazia sărbătorilor de iarnă, tânăra a publicat o imagine incendiară pentru a le ura tuturor „Crăciun fericit”.

Cum arată Cristina Șchiopu, fosta concurentă iUmor, într-o rochie roșie și scurtă

Fosta concurentă a sezonului 9 iUmor face furori cu frumusețea sa deosebită și trupul de invidiat. Recent, Cristina Șchiopu a publicat o imagine pe contul de Instagram care a aprins imaginația publicului masculin.

Tânăra a îmbrăcat o rochie foarte scurtă și s-a lăsat fotografiată la balconul unei vile, cu câteva baloane în mână. Ținuta la care a apleat i-a scos în evidență talia de invidiat, picioarele subțiri și posteriorul bombat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea sa a strâns mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de urări din partea celor care o apreciază.

„Poza asta este cadou de Crăciun 😁”, „Dumnezeule, cât de frumoasă ești” sau „Ești foarte frumoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, car și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Cu ce moment de stand up comedy a venit Cristina Șchiopu la iUmor

În preselecții, Cristina Schiopu a venit cu un număr de stand-up comedy, dar nu unul obișnuit, ci spus pe oltenește, iar jurații nu au putut ține pasul cu ea. Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București.

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

Mihai Bendeac și Delia au fost impresionați de ritmul în care și-a spus numărul, dar și de modul în care arată.

Citește și: Cristina Șchiopu, iluzia optică ce nu a scpăpat neobservată la plajă. La prima vedere fanii au crezut că nu poartă costum de baie

Ritmul său de a spune glumele l-a speriat pe Cheloo, care a preferat să se ridice de la masa juriului.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', i-a mărturisit Cheloo concurentei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x