Antena Căutare

Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la "iUmor" face senzație în mediul online. În ce ipostaze sexy se lasă fotografiată

Cristina Șchiopu, fosta concurentă din sezonul 9 "iUmor" face spectacol pe rețelele de socializare cu formele sale apetisante și aspectul fizic.

Cristina Schiopu imbracata intr-o camasa alba si o pereche de pantaloni verzi Galerie
Cristina Șchiopu face spectacol pe rețelele de socializare cu formele sale apetisante și aspectul fizic | Instagram

Cristina Șchiopu face parte din topul celor mai bune concurente, care au făcut spectacol la "iUmor" cu ajutorul carismei lor și a glumelor. Tânăra l-a impresionat pe Mihai Bendeac încă din prima clip cu aspectul său fizic și cu frumusețea răpitoare.

Olteanca a impresionat publicul, cât și jurați cu talentul său deosebit, însă altul a fost motivul pentru care a reușit să treaca în etapa următoare a show-ului iUmor. Aceasta a vorbit atât de rapid, încât cei trei jurați nu au putut ține pasul cu ea.

Cel mai încântat de apariția ei pe scenă a fost nimeni altul decât Mihai Bendeac. Juratul și-a propus să fie un gentleman adevărat și i-a oferit Cristinei Șchiopu o sticlă de apă, pe motiv că i s-au uscat buzele.

Cristina a cucerit o mulțime de inimi prin aparițiile sale televizate și continuă să facă acest lucru în mediul online, unde este foarte activă și pune pe jar publicul masculin.

Citește și: Cum arată Cristina Schiopu de la iUmor în costum de baie. Concurenta impresionează cu fizicul ei

În ce ipostaze sexy s-a lăsat fotografiată Cristina Șchiopu

Este evident faptul că fosta concurentă a sezonului 9 iUmor este posesoarea unui corp de-a dreptul sepctaculos, iar de formele sale incendiare se bucură și cei 112.000 de urmăritori de pe contul de Instagram.

La cei 30 de ani, tânăra impresionează prin aspectul său fizic și corpul perfect. Aceasta a devenit cunoscută ca „olteanca de pe TikTok”, iar acum oamenii îi mai spun și „oltenca de la iUmor”.

Frumoasa blondină și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine senzațională, care a atras toate privirile. Ținuta pe care a ales să o poarte este una extrem de sexy și îi scoate în evidență atuurile fizice.

Topul și fusta ce au culoarea albă, o prind foarte bine pe fosta concurentă iUmor. Acestea îi pun într-o lumină bună picioarele subțiri, talia de viespe și bustul generos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile pozitive ale admiratorilor săi au apărut imediat. Aceștia au ținut să îi spună neapărat că este o prezență divină și că arată de-a dreptul minunat.

Citește și: Cristina Șchiopu: ”Din Olteanca de pe TikTok am devenit Olteanca de la iUmor!”

"Frumoasă olteancă" sau "A 9 minune a lumii...ești criminal de superbă!", au fost câteva dintre comentariile din mediul online, care o apreciază și o îndrăgesc pe Cristina Șchiopu.

Cu ce număr a venit Cristina Schiopu la iUmor

În preselecții, Cristina Schiopu a venit cu un număr de stand-up comedy, dar nu unul obișnuit, ci spus pe oltenește, iar jurații nu au putut ține pasul cu ea.

Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București.

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', i-a mărturisit Cheloo concurentei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x