Căutare Live

iUmor 2020, Semifinala. Juratul Bendeac, deranjat de mesajele private primite de la Cristina Șchiopu: „Mihai, să dăm din casă?”

Cristina Șchiopu a fost protagonista unui moment tensionat în semifinala iUmor, după ce Mihai Bendeac a dezvăluit că aceasta i-a scris un mesaj de mulțumire pe Instagram.

Cristina Schiopu are o comunitate pe TikTok, însă după audițiile de la iUmor, tânăra de 30 de ani a devenit din olteanca de pe Tik Tok în „oltenca de la iUmor”.

Cristina Schiopu are o comunitate pe TikTok, însă după audițiile de la iUmor, tânăra de 30 de ani a devenit din „olteanca de pe TikTok” în „oltenca de la iUmor”.

Cristina a fost votată de public să ajungă în semifinală și a venit pentru a doua oară pe scena iUmor cu o abordare total opusă față de cea din audiții.

Dacă la audiții Cristina Schiopu a vorbit despre olteni și a dovedit că are un debit verbal incredibil, Cheloo fiind enervat de faptul că aceasta putea rosti „400 de cuvinte pe minut”, în semifinală Cristina a schimbat strategia și a vrut să demonstreze că poate vorbi și rar.

Olteanca Cristina Șchiopu a venit cu un moment pe „modul ardelenesc”

Așadar Cristina a făcut glume vorbind „pe modul ardelenesc”.

Finalul numărului i l-a dedicat lui Mihai Bendeac, spunând că se aștepta ca în audiții să o sărute și că ea crede că publicul a votat-o să ajungă în semifinală cu un scop: „Pup-o, mă”.

Citește și: Andreas Petrescu l-a interpretat pe Mihai Eminescu în roast-ul istoric. "Mi-am zis că nu am curaj, dar uite că am avut"

După moment, Mihai Bendeac a precizat că nu consideră că prestația a fost de nivelul unei semifinale și a dezvăluit că în luna august aceasta i-a scris juratului pe rețelele sociale pentru a-i cere un sfat și pentru a-i mulțumi pentru sfat.

Bendeac, către Cristina Șchiopu: „N-am de gând să te depunctez pentru că ai luat legătura cu mine”

Bendeac a susținut că nu i s-a părut corect ca un concurent care încă se află în competiție să-i scrie în privat unui jurat.

„N-am de gând să te depunctez pentru că ai luat legătura cu mine între faza anterioară și faza aceasta. Ar fi trebuit să fie o chestie care să ducă la o depunctare. M-ai contactat în legătură cu o problemă de care te-ai lovit. Te-ai gândit că eu aș fi foarte potrivit pentru acest sfat”.

Pusă într-o situație dificilă, Cristina a întrebat: „Mihai, să dăm din casă?”

„Eu după ce am plecat de aici i-am scris lui Mihai și i-am mulțumit și când s-a difuzat momentul m-a întrebat Mihai dacă este ok”.

Juratul și-a verificat mesajele de pe Instagram și a menționat că acestea au fost date la diferență de două luni.

Cristina Schiopu a primit două dislike-uri și un like din partea Deliei, aceasta neputând să meargă astfel în finală.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

Dacă pe parcursul întregului sezon publicul a trimis direct în finală un concurent în fiecare ediție iUmor, alți doi concurenți au încă o șansă dacă îi conving pe cei trei jurați în semifinală.

Citește și: iUmor 2020, ediția 11: Roast neașteptat al Laviniei Dalea. Numărul s-a terminat, dar Lavinia nu s-a oprit

Semifinaliștii sunt Mirela Didei, Triada Chineză, Mihai Lucacs, Cristina Șchiopu, Hari Grămoșteanu și Mihai Costea, Elena Voineag și Mihaela Pripici. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care aleg care concurent poate merge mai departe, dar numai dacă obține și trei voturi pozitive.

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizări. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Citește toate noutățile despre iUmor aici

iUmor 2020, Semifinala. Invitata specială Adriana Trandafir a interpretat-o pe Maria Tănase și i-a luat pe jurați „la ro... iUmor 2020, Semifinala. Mihai Lucacs a avut o intrare spectaculoasă pe scenă, însă momentul nu a fost pe măsură...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x