Antena Căutare

Cristina Șchiopu de la iUmor, apariție incendiară în pantaloni de piele și corset. Cum s-a lăsat filmată olteanca

Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la "iUmor", a făcut furori pe rețelele sociale cu un videoclip de-a dreptul incendiar, îmbrăcată în pantaloni din piele și corset.

Cristina Șchiopu în trei ipostaze diferite Galerie
Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, a făcut furori pe rețelele sociale cu un videoclip de-a dreptul incendiar, îmbrăcată în pantaloni din piele și corset | Instagram

Cristina Șchiopu este o figură foarte cunoscută pe rețelele sociale, însă a devenit celebră atunci când a apărut în cadrul emisiunii "iUmor" și a făcut unul dintre cele mai memorabile numere de stand-up comedy.

Pe lângă accentul ei oltenesc, frumoasa blondină a atras toată atenția cu frumsețea ei răpitoare, lucru pentru care Mihai Bendeac abia și-a luat ochii de la ea. După emisiune, fosta concurentă a continuat să fie la fel de activă în mediul online, locul în care interacționează cu prietenii virtuali și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. De asemenea, Cristina a surprins pe toată lumea cu un videoclip de-a dreptul incendiar.

Cum a fost surprinsă Cristina Șchiopu

De curând, fosta concurentă de la "iUmor" a publicat p contul de Instagram un videoclip care a pus pe jar publicul masculin. Aceasta și-a etalat atuurile fizice într-o pereche de pantaloni din piele și un corset provocator, însă mișcările sale de dans au făcut furori.

Un lucru este evident, Cristina Șchiopu este de o frumusețe deosebită și nu se teme să își arate formele apetisante pe rețelele sociale. De asemenea, ținuta i-a scos în evidență talia de invidiat, bustul generos și picioarele subțiri.

Citește și: Cristina Șchiopu, totul despre job-ul pe care l-a avut înainte de a deveni cunoscută. Blonda nu s-a mai temut de critici

Videoclipul a strâns mai bine de 16 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii, semn că blondina este apreciată de foarte multe persoane, iar ipostaza sa incendiară a întors toate privirile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Șchiopu a asortat ținuta sexi cu o pereche de cizme lungi și negre, care se potrivesc de minune și au completat perfect outfit-ul. Mai mult decât atât, reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară.

"Ești perfectă, iar outfit-ul tău este la fel!" sau "Prințesă!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Citește și: Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la "iUmor" face senzație în mediul online. În ce ipostaze sexy se lasă fotografiată

Fosta concurentă de la "iUmor" și-a obișnuit cei 134 mii de urmăritori de pe Instagram cu aparițiile sale fierbinți și cu stilul vestimentar, iar faptul că este posesoarea unui trup perfect nu mai este un secret pentru nimeni.

Ce a prezentat Cristina Șchiopu la iUmor

Cristina Șchipu a ajuns până în semifinalele iUmor 2020, iar numărul ei i-a încântat pe jurați, mai puțin pe Cheloo, care a fost deranjat de rtimul alert pe care l-a avut. Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București.

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', i-a mărturisit Cheloo concurentei, care a decis să se ridice de la masa juraților pentru câteva momente bune.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x