Antena Căutare

Cristina Șchiopu, totul despre job-ul pe care l-a avut înainte de a deveni cunoscută. Blonda nu s-a mai temut de critici

Cristina a cucerit o mulțime de inimi prin aparițiile sale televizate. La cei 30 de ani, tânăra impresionează cu un trup perfect și cu o minte sclipitoare. Cu ce se ocupa înainte de a fi faimoasă.

Cristina Șchiopu Galerie
Cristina Șchiopu a fost protagonista unor momente extrem de bune la iUmor | Antena 1/ iUmor

Cristina Șchiopu face parte din topul celor mai bune concurente, care au făcut spectacol la "iUmor" cu ajutorul carismei lor și a glumelor. Tânăra l-a impresionat pe Mihai Bendeac încă din prima clip cu aspectul său fizic și cu frumusețea răpitoare.

Olteanca a impresionat publicul, cât și jurați cu talentul său deosebit, însă altul a fost motivul pentru care a reușit să treaca în etapa următoare a show-ului iUmor. Aceasta a vorbit atât de rapid, încât cei trei jurați nu au putut ține pasul cu ea. Aceasta a devenit cunoscută ca „olteanca de pe TikTok”, iar acum oamenii îi mai spun și „oltenca de la iUmor”.

Citește și: Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la "iUmor" face senzație în mediul online. În ce ipostaze sexy se lasă fotografiată

Cu ce s-a ocupat Cristina Șchipul înaint să vină la iUmor: "Da, este adevărat"

Întrebată de către Andrei Ștefănescu, în cadrul interviului de la Antena Stras, dacă sunt adevărate vorbele care au circulat despre ea cum că ar fi făcut videochat, Cristina Șchiopu aspus: "Da, este adevărat! Acum opt ani de zile, când am venit eu aici la București, am avut ghinionul, să zic așa, să fie acesta anturajul și am făcut acest lucru două luni de zile, după care mi-am dat seama că nu este ceea ce îmi doresc, nu este mediul în care eu îmi doresc să mă învârt și am ieșit din asta. A fost o greșeală. A fost foarte greu să mă accept cu această greșeală. Mi-a fost extrem de greu. Am fost chiar și în depresie, dar acum sunt bine", spune Cristina Șchiopu.

Fosta concurent de la iUmor spune că în urma traumei psihologice pe care a avut-o a cerut ajutor de specialitate unui psiholog: "Da, mi-a fost extrem extrem de greu. M-am judecat foarte mult".

De asemena, nu doar anturajul a avut o influență asupra deciziei sale de a face videochat, ci și lipsa banilor: "Eu vedeam la cei din jurul meu că au o viață foarte plăcută și am zis să încerc și eu. Mi-a plăcut ceea ce se întâmpla cu ei", a mai spus blonda.

Întrebată de Natalia Mateuț dacă a câștigat suficienți bani în cele două luni de zile, frumoasa blondină a spus: "Nu foarte mult, dar cât să-mi permit aproape orice! Am fost atrasă, dar am fost destul de inteligentă încât să-mi dau seama că nu asta vreau să fac pe viitor și nu este anturajul pe care mi-l doresc, lumea în care vreau să mă învârt", mai spune Cristina.

Cristina Șchiopu, la iUmor: „Pup-o, mă”

Cel mai încântat de apariția ei pe scenă a fost nimeni altul decât Mihai Bendeac. Juratul și-a propus să fie un gentleman adevărat și i-a oferit Cristinei Șchiopu o sticlă de apă, pe motiv că i s-au uscat buzele

Dacă la audiții Cristina Schiopu a vorbit despre olteni și a dovedit că are un debit verbal incredibil, Cheloo fiind enervat de faptul că aceasta putea rosti „400 de cuvinte pe minut”, în semifinală Cristina a schimbat strategia și a vrut să demonstreze că poate vorbi și rar.

Citește și: iUmor 2020, Semifinala. Juratul Bendeac, deranjat de mesajele private primite de la Cristina Șchiopu: „Mihai, să dăm din casă?”

Finalul numărului i l-a dedicat lui Mihai Bendeac, spunând că se aștepta ca în audiții să o sărute și că ea crede că publicul a votat-o să ajungă în semifinală cu un scop: „Pup-o, mă”.

După moment, Mihai Bendeac a precizat că nu consideră că prestația a fost de nivelul unei semifinale și a dezvăluit că în luna august aceasta i-a scris juratului pe rețelele sociale pentru a-i cere un sfat și pentru a-i mulțumi pentru sfat. Bendeac a susținut că nu i s-a părut corect ca un concurent care încă se află în competiție să-i scrie în privat unui jurat.

Citește și: Cristina Șchiopu: ”Din Olteanca de pe TikTok am devenit Olteanca de la iUmor!”

„N-am de gând să te depunctez pentru că ai luat legătura cu mine între faza anterioară și faza aceasta. Ar fi trebuit să fie o chestie care să ducă la o depunctare. M-ai contactat în legătură cu o problemă de care te-ai lovit. Te-ai gândit că eu aș fi foarte potrivit pentru acest sfat”, a spus Mihai Bendeac.

Pusă într-o situație dificilă, Cristina a întrebat: „Mihai, să dăm din casă?”

„Eu după ce am plecat de aici i-am scris lui Mihai și i-am mulțumit și când s-a difuzat momentul m-a întrebat Mihai dacă este ok”, spune Cristina.

Citește și: Cum arată Cristina Schiopu de la iUmor în costum de baie. Concurenta impresionează cu fizicul ei

Cu ce număr a venit Cristina Schiopu la iUmor

În preselecții, Cristina Schiopu a venit cu un număr de stand-up comedy, dar nu unul obișnuit, ci spus pe oltenește, iar jurații nu au putut ține pasul cu ea.

Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București.

Citește și: Povestea Cristinei Șchiopu de la iUmor. Cine este vedeta de pe TikTok care l-a uimit pe Mihai Bendeac cu viteza cu care vorbește

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', i-a mărturisit Cheloo concurentei.

iUmor, 3 martie 2021. Andra Bucur, show incendiar de dans care îi lasă pe jurați cu gura căscată. "Bombonica de pe ... Cea de-a treia ediție iUmor a fost lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară Sambata, 25.11.2023, 23:19
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit tartă cu praz și morcovi
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit tartă cu praz și morcovi Sambata, 25.11.2023, 15:30
Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Cel de-al șaptelea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta trecută, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Marti, 28.11.2023, 10:17
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

Ichikawa Koikuchi a fost, cu siguranță, cel mai nebun număr al serii, la iUmor! Celebru pe plaiurile natale, japonezul a pus în scenă un număr cu flatulență, iar cei patru jurați s-au stricat de râs.

Sambata, 25.11.2023, 23:05
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

Alexandra și Ian formează cel mai simpatic cuplu din acest sezon. Ea româncă, el german, cei doi parteneri au reprodus o scenetă în situații diferite, care s-a lăsat cu hohote de râs. Rămăi până la final să vezi ce s-a întâmplat la jurizare, când Cheloo a preluat cuvântul!

Sambata, 25.11.2023, 22:43
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Boni, psihiatra-șefă a României, l-a distrus psihic pe Natanticu. Ce s-a întâmplat

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Boni, psihiatra-șefă a României, l-a distrus psihic pe Natanticu. Ce s-a întâmplat

Boni a revenit pe scena iUmor, dar ce a urmat a ridicat multe semne de întrebare. În timp ce Delia era hipnotizată de ce vedea și auzea, Cosmin Natanticu a clacat și a avut o reacție necontrolată.

Sambata, 25.11.2023, 22:32
Ultimele știri
x