Antena Căutare

Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, apariție de neuitat într-o rochie cu decolteu abisal. Cât de sexy este tânăra

Cristina Șchiopu și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o apariție de neuitat pe rețelele sociale. Fosta concurentă de la iUmor a întors toate privirile cu o rochie decoltată, care i-a scos în evidență bustul generos.

Colaj cu Cristina Șchiopu la iUmor Galerie
Cristina Șchiopu și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o apariție de neuitat pe rețelele sociale | Antena 1 & Instagram

Cristina Șchiopu se numără printre concurentele care au urcat pe scena iUmor de mai multe ori. Tânăra a impresionat de fiecare dată cu felul carismatic, frumusețea deosebită și talentul remarcabil.

Focoasa blondină a acaparat rapid atenția juraților. Mihai Bendeac s-a arătat cel mai încântat de prezența concurentei în platoul emisiunii. Acesta i-a urmărit cu atenție numărul de stand-up comedy și i-a analizat fiecare glumă.

Cristina Șchiopu a reușit să uimească și telespectatorii cu momentele sale senzaționale din cadrul show-ului de divertisment. Tânăra era deja cunoscută în mediul online, însă comunitatea sa de prieteni a început să crească imediat după aparițiile sale televizate.

Citește și: Cum s-a lăsat fotografiată Cristina Șchiopu într-un sutien din lanțuri. Cât de provocatoare este fosta concurentă de la iUmor

De altfel, fosta concurentă de la iUmor este foarte activă pe rețelele sociale. Aceasta distribuie des imagini cu ea pe Instagram, atrăgând toate privirile urmăritorilor săi.

Cum arată Cristina Șchiopu într-o rochie scurtă și cu decolteu abisal

Deși este foarte reținută în ceea ce privește viața personală, Cristina Șchiopu nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața sa.

De curând, fosta concurentă de la iUmor a făcut furori pe contul de Instagram cu o ipostază fierbinte. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o rochie albă, scurtă și cu decolteu abisal, iar mai apoi a încărcat poza pe Internet.

Ținuta sexy i-a lăsat la vedere bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. Pentru a-și completa outfi-ul, tânăra a apelat la o pereche de sandale albe și un ceas elegant care s-au potrivit de minune.

Citește și: Cristina Șchiopu a purtat o rochie cu decupaj la spate. Fosta concurentă de la iUmor și-a lăsat la vedere posteriorul

Culoarea piesei vestimentare i-a pus într-o lumină bună și superbele trăsături ale feței, pe care le-a acoperit cu un machiaj discret.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Cristinei Șchiopu a strâns mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea publicului masculin.

„Ești superbă!”, „Wow, cum arată!”, „Ești foarte frumoasă” sau „🔥❤️❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită complimente și laude.

Cristina Șchiopu a revenit în sezonul 12 iUmor cu glume despre relații

Cristina Șchiopu a revenit pe scena iUmor în sezonul 12. Tânăra a venit mai hotărâtă ca niciodată să câștige premiul cel mare și să-i convingă pe jurați că are un spirit al umorului foarte dezvoltat.

Focoasa blondină a fost concurentă în sezonul 9 al show-ului de divertisment și a ajuns până în semfinală. Revenirea sa a reprezentat o surpriză de zile mari pentru jurații iUmor, în mod special pentru Mihai Bendeac.

Tânăra a venit cu un număr de stand-up comedy despre relații. Aceasta a vorbit despre cât de deranjantă e întrebarea legată de numărul de bărbați cu care a fost o femeie.

“Și atunci unde credeți că învățăm toate astea? La fără frecvență?”, a mărturisit Cristina Șchiopu.

Concurenta iUmor a vorbit despre o întâlnire eșuată, când iubitul ei a venit cu mama lui la date. Apoi despre povara pe care o duce din cauza soacrei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x