Antena Căutare

Dado, concurentul venit tocmai din Canada, a făcut spectacol la iUmor. Trucurile sale inedite i-au lăsat mască pe jurați

Dado a venit tocmai din Canada pentru a face show la iUmor. Trucurile sale inedite și imaginea sa de "cocoșat de la Notre-Dame" impunător, i-au lăsat mască pe jurați.

Dado

Dado a avut cea mai spectaculoasă apariție pe scena iUmor. Jurații s-au arătat extrem de intrigați de aspectul concurentului.

Trucurile sale haioase și ingenioase și carisma i-au adus ropote de aplauze din sală.

''Mi-am dat seama că ca fi un moment foarte mișto după înfățișare'', a mărturisit Delia.

''Nu știu cum să apreciez corect numărul lui Dado. Am avut momente în care am spus că este un umor infantil. Am avut momente în care am zis că ar putea fi chiar artistic. A fost ca un carusel'', a fost concluzia lui Cheloo.

Numărul lui Dado s-a bazat pe elemente aparent banale, dar cu o doză foarte mare de umor în esență, lucru pe care jurații l-au constatat, iar canadianul nu a ieșit din pielea personajului nici în momentul jurizării.

Bendeac nu a ratat momentul să comunice în engleză

Ce au spus jurații

Sfaturile Deliei pentru Bendeac după ce Olga Pavlova și Cristina Șchiopu au urcat pe scenă. Care a fost reacția lui Miha... Povestea Cristinei Șchiopu de la iUmor. Cine este vedeta de pe TikTok care l-a uimit pe Mihai Bendeac cu viteza cu care ...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x