Antena Căutare

Dan Țuțu a revenit în postura de invitat special la iUmor. Limba engleză i-a dat de furcă: ''Știu să zic yes sau no!''

Dan Țuțu, fost concurent, a revenit în postura de invitat special la iUmor. Glumele sale despre peripețiile trăite din cauza limbilor străine i-au făcut pe jurați să râdă cu gura până la urechi.

Dan Țuțu a revenit în postura de invitat special la iUmor. Limba engleză i-a dat de furcă: ''Știu să zic yes sau no!''
Dan Tutu

Jurații s-au bucurat să îl revadă. Dan Țuțu a oferit un moment copios pe scena de la iUmor. Concurentul a vorbit despre problemele sale cu limba engleză.

''Eu am un regret...că nu vorbesc o limbă străină'', și-a început Dan Țuțu numărul.

Dacă franceza nu s-a lipit de el, concurentul mărturisește că se descurcă destul de bine cu vorbitul altei limbi străine.

''La engleză stau bine. Vorbesc fluent yes, no și I love you'', a continuat acesta.

Dan Țuțu le-a povestit juraților despre cum meseria de șofer profesionist la aeroport l-a învățat mai multe decât la școală.

''Unui străin îi spui mai întâi ''Welcome'', apoi îi zici cum te cheamă: 'My name is Dani'. Astea două sunt importante'', este lecția pe care a învățat-o Dan Țuțu.

Seară dificilă pentru Mihai Bendeac la iUmor: Luat în colimator de trei concurente!... Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume despre căsătorie: ''E o minune să scapi cu viață după 50 de ani!'...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x