Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Gabriela Oțil, roast-ul usturător care i-a surprins pe jurații iUmor. "Mă înclin în fața ta”

Gabriela Oțil, soția lui Dani Oțil, a venit la iUmor pentru un roast de zile mari, făcând glume pe seama soțului ei.

gabriela otil la iumor 12 Galerie
Gabriela Oțil, soția lui Dani Oțil, a venit la iUmor pentru un roast de zile mari, făcând glume pe seama soțului ei. | Antena 1

Gabriela Oțil, frumoasa soție a lui Dani Oțil, a urcat pe scena iUmor special pentru a lua la roast pe soțul ei.

“Chiar dacă mă vedeți vorbind, Dani m-a luat pentru că sunt frumoasă”, a spus Gabriela care a explicat că ea e model, nu actriță.

“Știam că va veni Gabriela la roast pentru că e foarte greu să te organizezi când ai și un bebeluș acasa. (…) Am refuzat cu înverșunare să îi citesc textul”, spune Dani Oțil.

Gabriela Oțil, roast-ul incendiar care a stârnit hohote de râs

Gabriela a povestit pe scenă că ea a acceptat atunci când a fost cerută de nevastă pentru că nu știa ce alte opțiuni mai are.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Mihnea Crăciunescu, zis și Dragonul, moment de satiră inedit. “Fizz și Richard al III-lea”

“Una dintre ele era să rămân săracă cred”, spune Gabriela.

Frumoasa soție a lui Dani a spus că nu e proastă, dar are momente când începe să vorbească, dar nu știe dacă o să termine.

“Tot Dani știe cel mai bine asta”, a zis Gabriela.

“Dani, te iubesc, te respect și mă înclin în fața ta de fiecare dată când vreau să te pup”, a mai spus Gabriela Oțil, stârnind hohote de râs.

Gabriela a vorbit și despre cei mai apropiați prieteni ai lui Dani și persoanele care îl suportă. Se pare că primul pe lista de invitați la nunta lor a fost Florin Ristei, nu Răzvan.

“Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru când te însori este să treci pe listă lăutarii”, a zis Gabriela.

Gabriela a spus că ea și Dani au împreună un băiețel extraordinar, dar Dani s-a adaptat cu greu la faptul că nu mai e burlac.

“El abia așteaptă să ajungem în faza de diversificare. Crede că asta înseamnă că mai poate ieși și cu alte fete”, a zis Gabriela, stârnind hohote de râs.

Soția lui Dani a vorbit și despre preferații ei din juriul iUmor, după ce a făcut o glumă pe seama lui Cheloo și cursele la care el participă.

“Cheloo, nu te supăra pentru că mie îmi place maim ult de tine decât de Bendeac, care i-a concurenții la rând și îi sărută pentru că playback poate să facă și o surdă-mută”, a zis Gabriela.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Magdalena Chihaia, călugărița talentată.Surpriză de proporții când a scăpat de straile de maică

Gabriela Oțil a spus că se bucură de faptul că Dani e un bărbat activ și face o mulțime de lucruri.

“Am o viață foaret frumoasă datorită lui, și asta pentru că nu stă prea mult pe-acasă”, a mai povestit Gabriela.

La final, Gabriela i-a spus că îl iubește enorm și îi mulțumește că i-a oferit cea mai frumoasă familie la care doar visa.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Cătălin Oprișan, roast-ul care a zguduit scena iUmor. “Angajații lui îl consideră un ... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Diana Matei, roast-ul neașteptat și surpriza muzicală de senzație. Reacția lui Dani O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x