Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Magicianul Robert Tudor, roast de senzație.“Nu ai tu degete la mână, la câte femei a avut Dani”

Magicianul Robert Tudor a venit la iUmor în sezonul 12, dar nu e aici pentru un număr de magie. Acesta a venit pentru a-l lua la roast pe Dani.

magicianul robert tudor la iumor 12 Galerie
Magicianul Robert Tudor a venit la iUmor în sezonul 12, dar nu e aici pentru un număr de magie. Acesta a venit pentru a-l lua la roast pe Dani. | Antena 1

Robert Tudor a urcat plin de entuziasm și pregătit să facă un roast de senzație. Colegul lui Dani, care vine des la Neatza cu Răzvan și Dani.

“Dacă zic ceva, eu îi zic pe față”, spune Robert Tudor în culise.

Robert Tudor a spus că și magia are rostul ei și nu funcționează tot timpul. Magia nu funcționează mereu atunci când se încearcă resuscitarea unor vedete.

Magicianul Robert Tudor, număr de roast de zile mari

“În lumea televiziunii el este motivul pentru care Răzvan pare atât de inteligent”, a spus Robert despre Dani Oțil.

Magicianul Robert Tudor a vorbit și despre începuturile carierei lui Dani Oțil.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Stan și Bran, sceneta care i-a plictisit pe jurații iUmor. "Momentul Bran și Bran"

“Și-a lăsat barbă și se crede bărbat. Dănuțe, mai ai mult până la Conchita Wurst”, i-a zis Robert Tudor prezentatorului TV.

“Dani, vine gluma cu Mihaela Rădulescu!”, l-a anunțat magicianul pe Dani.

“O aștept”, a zis Dani Oțil.

“Mihaela Rădulescu a intrat într-o relație cu tine după divorțul de un om cu statut social și o avere considerabilă. Parcă voia cu tot dinadinsul să îi demonstreze că poate să trăiască și cu puțin. Apropos, am auzit că vinzi garsoniera în care îți dădea meditații”, a spus Robert Tudor, stârnind hohote de râs.

Dani Oțil a amuțit după aceste glume, deși restul oamenilor din sală și jurații iUmor râdeau cu poftă.

Robert a încercat să îl ia la roast și pe Cheloo, spunând inițial că e fan Paraziții.

“De aceea, vreau să profit de ocazie și să îl felicit pentru consecvența sa în cariera muzicală. Aproape 30 de ani, vreo 15 albume, zeci și zeci de piese și îmi place că din 95 și până în prezent folosește același beat”, a zis Robert Tudor.

Magicianul a trecut și la Delia și i-a spus că a tăiat glumele despre mâncare de pe foaia lui.

“Delia, cealaltă cântăreață care crede că e cea mai bună din România. Am văzut că te tot îmbraci ca Gașca Zurli și scoți piese mai rar decât câștigă Dani curse”, a zis Robert despre jurata iUmor, stârnind aplauze.

Magicianul Robert Tudor nu a uitat nici de prezentatorii din culise și a început cu Șerban Copoț.

“Credeam că e doar afon, dar e și incult. Ani de zile s-a semnat cu X”, spune Robert Tudor despre prezentatorul iUmor.

Robert Tudor s-a întors la Dani Oțil.

“Mă, tu ai doi copii”, i-a zis Robert Tudor lui Dani.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Roxana Chiperi, balerina body-builder care a stârnit hohote de râs. Provocarea lui Cheloo

“Nu mă, soția a născut”, a zis Dani.

“Aa, că e mică și ea”, a completat magicianul, stârnind hohote de râs.

Magicianul a trecut la roast-ul lui Mihai Bendeac.

“Nu ai tu degete la mână, la câte femei a avut Dani”, i-a zis Robert Tudor juratului iUmor.

La final, magicianul Robert Tudor a prezentat la final și un număr de magie cu X și 0.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Victor Pătrășcan, numărul de stand-up într-o engleză stricată. Reacția lui Mihai Bend... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Cătălin Oprișan, roast-ul care a zguduit scena iUmor. “Angajații lui îl consideră un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x