Antena Căutare

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, luați la „rost” de un cronicar, la iUmor

Dacă până acum s-au obișnuit să fie luați la roast de vedete sau de personaje istorice, jurații iUmor vor avea parte astăzi, 17 martie, de la 20.30, la Antena 1, de un cronicar.

Un cronicar făcând roast la iUmor Galerie
Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, luați la ”rost” de un cronicar | Antena 1

Preț de un număr, iUmor va deveni ”iHaz”, iar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi luați la ”rost” de un cronicar care va face toate răutățile - de la versuri din melodiile Deliei și până la ”Letopisețul unui holtei” (n.r. Jurnalul unui burlac) semnat de Mihai Bendeac - să sune ca un basm frumos. ”Domnul Virgiliu a avut o idee extraordinară, de a crea umor cu ajutorul uitatei limbi românești”, a apreciat Cheloo.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Anca Dinicu, deghizată în Marilyn Monroe, face spectacol cu glumele sale savuroase

Surprize la tot pasul pentru ediția din 17 martie 2021 iUmor

Cum vor reacționa ceilați jurați, cei de acasă pot afla miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Taraful Rutenilor, surpriză de proporții pentru jurați. Cum au reacționat Mihai Bendeac și Delia

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Citește și: Jurații iUmor, față în față cu Maradona și Pablo Escobar

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Donald Trump face show cu cele mai bune glume

Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Jurații iUmor, față în față cu Maradona și Pablo Escobar... iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Maradona ia la roast lumea fotbalului, dar nu îi uită nici pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x