Antena Căutare

Doamnelor și domnilor, avem primul câștigător iUmor! Numărul lui Coco Marinescu n-a avut rival, iar telespectatorii l-au trimis în finală!

Prima ediție a emisiunii ”iUmor”, care a fost difuzată la Antena 1 duminica, 5 martie a adus pe scenă, în fața juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo toate tipurile de umor, de la cel românesc, până la cel japonez sau american

Prima ediție a emisiunii ”iUmor”, care a fost difuzată la Antena 1 duminica, 5 martie a adus pe scenă, în fața juraților Delia, Mihai Bendeac și Cheloo toate tipurile de umor, de la cel românesc, până la cel japonez sau american.

Coco Marinescu a venit cu un număr de stand-up inedit, aducându-l pe Micutzu în locul lui pe scenă. Acesta a făcut juriul să râdă cu lacrimi, făcând dificil momentul în care Delia, Mihai și Cheloo au trebuit să aleagă cui dau like – lui Micuțu pentru prestație, sau lui Coco pentru o ideea pe care nu a mai avut-o nimeni înainte. Și telespectatorii Antena 1 au apreciat ideea originală a lui Coco Marinescu, astfel că l-au votat prin intermediul aplicației iUmor și l-au trimis direct în marea finală.

Prima ediție a emisiunii iUmor difuzată duminică seara, între orele 20.28-23.04 a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 11,8 puncte de rating și 25,9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat ProTv cu o medie de 8 puncte de rating și 17,6% cotă de piață.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 8,2 puncte de rating și 16% cotă de piață, în timp ce ProTv s-a situat pe poziția secundă cu 7,7 puncte de rating și 15% cotă de piață.

Floricica Dansatoarea, singurul om din lume care vrea pace pe ton de război! Un jurat i-a pus capac: "De tine îmi p... Obiceiul cu care Delia îi enervează la maximum pe Cheloo și Bendeac! Ce face în fiecare zi de filmări la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x