Căutare Live

Ediţia specială „România, Râzi cu ROaST!” a fost lider detaşat de audienţă, ieri, la Antena 1

Telespectatorii au ales din nou, în număr foarte mare, Antena 1, pentru a sărbători în familie, cu un festival de râs şi distracţie, de Ziua Naţională a României. Şerban Copoţ şi Dan Badea au spus „România, Râzi cu RoaST!”, ediţia specială de sărbătoare impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Ediţia specială „România, Râzi cu ROaST!” a fost lider detaşat de audienţă, ieri, la Antena 1

Antena 1

Conform datelor oferite de Kantar Media, pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în intervalul 16:01 – 18:58, Antena 1 a înregistrat în medie, 4 puncte de rating şi 19.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.4 puncte de rating şi 16.8% cota de piaţã.

Citește și: Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Ion Creangă, roast-ul ca o poveste. "Vă pup cu limba română!"

Și în mediul urban, ediţia specială de roast a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 5.6 puncte de rating şi 16.2% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de această dată de România TV, cu 4.1 puncte de rating şi 12% cota de piaţă, în vreme ce Pro TV, la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 3.9 puncte de rating şi 11.2% cota de piaţã.

Şi la nivel naţional, ediţia specială România, Râzi cu ROaST s-a impus ca lider de audienţă, cu 5.7 puncte de rating şi 15.4% cota de piaţă.

Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor şi-au făcut apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor au făcut deliciul publicului. Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista s-au prezentat în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, pentru a da o lecţie generaţiei actuale.

Citește și: Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Mița Biciclista, roast-ul usturător care a făcut furori. "Noi suntem ăia care vom călări dușmanul"

Doina Teodoru a personificat-o pe Regina Maria, în timp conducătorii Burebista, Mihai Viteazul şi Nicolae Ceauşescu au fost reprezentaţi de Marcelo Cobzariu, Nicodim Ungureanu şi, respectiv, Angelo Popescu. Ramona Olaru a adus-o pe Mitza Biciclista pe scena „România, Râzi cu RoaST!”, în vreme ce Gabi Costin a fost Ion Creangă, iar Andreas Petrescu a îmbrăcat hainele lui George Enescu.

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Nicolae Ceaușescu, roast de senzație."Sunteți ca niște copii orfani care vor să sp... Cum arată în realitate actorii care au făcut roast istoric la ediția specială "Râzi cu ROaST" de la Antena 1...
Ultimele știri