Antena Căutare

Elvis de Colentina i-a adus pe jurați pe culmile disperării și ale exasperării! Bendeac: "Încă doi d-ăştia şi ajung la psihiatrie!"

Nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, fosta concurentă de la X Factor, și  Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult și cu care s-a întâlnit la emisiunea în care jurații descoperă noi și noi talente. 

Nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, fosta concurentă de la X Factor, și Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult și cu care s-a întâlnit la emisiunea în care jurații descoperă noi și noi talente.

Elvis de Colentina a fost fermecat de Veronica care l-a cucerit „cu vocea, cu talentul și frumusețea” ei, însă nu a reușit să cucerească pe jurați.

Cei doi concurenți, care au venit cu numere separate pe scena de la iUmor, i-au adus pe jurați pe culmile disperării și ale exasperării. "Încă doi d-ăştia şi ajung la psihiatrie!", a spus Bendeac.

Fostul finalist Gabriel Gherghe s-a întors să facă show! Cheloo: „Iar tu?” Dezvăluiri tabu: „Cam o dată pe lună o mai fă... Mihai, îmblânzitorul de instrumente muzicale! A tot cântat până a rămas gol pușcă pe scenă. Doar ukulele i-au mai ascuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x