Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Cu câți bani pleacă acasă Andrei Garici. Cât valorează marele premiu iUmor, din sezonul 10

Andrei Garici, câștigătorul iUmor 2021, a reușit să ajungă la inimile oamenilor de acasă, care l-au votat neîncetat. După stop-vot, s-a "tras" cortina, iar concurentul a fost desemnat câștigătorul premiului din sezonul 10. Câți bani a obținut Andrei Garici.

iUmor 2021 Galerie
Andrei Garici, câștigător iUmor sezonul 10 | Antena 1/ iUmor

Marele câștigător iUmor 2021, Andrei Garici, a surprins juriul și publicul cu un număr de excepție, care i-a pus în lumină talentul. Finala iUmor 2021 a adus telespectatorilor momente de stand-up comedy și roast-uri spectaculoase, iar cei 12 concurenți au venit în fața juriului cu glume ce au spart barierele de până acum.

Andrei Garici, în schimb, a reușit să câștige admirația oamenilor de acasă, care l-au votat să fie câștigător.

Alexandru Ghețan, Andrei Garici, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a câștigat merele premiu.

Citește și: Finala iUmor 2021. Andrei Garici, cu numărul pregătit în doar 3 ore, vine cu un roast usturător. “Mamaie, n-am râs!”

Cu câți bani pleacă acasă Andrei Garici, câștigătorul iUmor sezonul 10

Andrei Garici a fost unul dintre concurenții din sezonul 10 care au ajuns în finala iUmor cu trei de "da" de la juriu.

Marele câștigător iUmor 2021 a adus în fața telespectatorilor un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele cec iUmor din sezonul 10.

Andrei Garici, ultimul finalist ales de jurații iUmor în semifinală, a făcut show pe scenă, i-a impresionat pe cei trei jurați, pe oamenii de acasă și a reușit să plece, în finală, cu merele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Citește și: Finala iUmor 2021. Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 iUmor. Ce reacție a avut concurentul

iUmor 2021. Andrei Garici, marele câștigător al sezonului 10

Andrei Garici i-a făcut pe jurați să râdă din tot sufletul și să savureze din plin fiecare glumă. După ce în semifinală a primit a doua șansă și a revenit cu un alt set de glume, în finală a reușit să aducă ce este mai bun.

Firea lui debordantă și originalitatea interpretării glumelor i-a cucerit pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, cât și telespectatorii care au decis că el merită să fie marele câștigător al sezonului 10 iUmor.

Citește și: Andrei Garici a primit a doua șansă de la jurații iUmor și a revenit cu un roast de zile mari

“Chiar am crezut că sunt crème de la crème, în sensul că umplutura”, spune Andrei, povestind despre experiența lui din semifinală. Cu doar două zile înainte de finală, el a fost numit unul dintre finaliști și a trebuit să gândească un nou număr pentru a-i da pe spate pe jurați.

Andrei Garici a câștigat finala iUmor 2021 a sezonului 10, fiind preferatul publicului.

Finala iUmor 2021. Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 iUmor. Ce reacție a avut concurentul... Finala iUmor 2021. Cine e Andrei Garici, câștigătorul iUmor 2021. Povestea din spatele celui care a impresionat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x