Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Mădălin Ghioc, număr inedit cu un personaj șosetă: „A fost extrem de simpatic”

Mădălin Ghioc a venit în Finana iUmor 2021 cu un număr inedit. Finalistul s-a ascuns în spatlee personajului „Ocii”, pe care l-a creat.

Mădălin Ghioc, pe scena iUmor 2021 Galerie
Mădălin Ghioc, moment înedit în Finala iUmor 2021 | Antena 1

Mădălin Ghioc a câștigat ediția 5 de iUmor 2021 și a venit cu un număr inedit în Finala show-ului. Mădălin a creat un moment cu o șosetă pe mână, el aflându-se sub un birou. Astfel, finalistul a prezentat un personaj format dintr-o șosetă cu ochelari, iar momentul s-a bazat pe legătura dintre textul spus de concurent de sub birou și imaginile pe care le-a proiectat pe ecran.

Citește și: iUmor 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 11 iUmor

Mădălin Ghioc moment inedit în Finala iUmor 2021

„Poliția! Mâinile sus. Eu sunt Ocii și fac parte din clanul Mafiocii. Am fost trimis de moldovean să-i susțin numărul în Finala iUmor”, și-a început momentul Mădălin Ghioc.

Printre subiectele abordate în momentul său, Mădălin Ghioc a vorbit despre bancnota de 20 de lei, lansată anul acesta. Astfel finalistul i-a parodiat pe jurații iUmor, atașându-le fotografiile pe bancnota proiectată pe ecran. „Știți de ce s-a creat bancnota de 20 de lei? Pentru că de 10 lei nu mai ai ce să-ți cumperi”, a spus concurentul.

Ulterior, Mădălin Ghioc i-a rugat pe jurați să-și aleagă o culoare de șosetă. Mihai Bendeac și-a ales mov, iar Delia roz.

Citește și: Finala iUmor 2020. Mădălin Ghioc a venit pe scenă cu un număr spectaculos, care a surprins jurații

Jurizare momentului lui Mădălin Ghioc din Finala iUmor 2021

„Numărul din seara asta a fost extrem de simpatic”, a spus Delia.

„Ca de fiecare dată nu am cum să nu sărbătoresc faptul ă te pregătești, dar în seara asta parcă nu m-a atins acolo unde trebuia să mă atingă”, a spus Mihai Bendeac.

„Nu mi s-a părut că ai adus o noutate. Mie numărul tău nu mi-a plăcut”, a spus Cheloo.

Citește și: Cum arăta Cheloo în 1998. Juratul de la iUmor avea 20 de ani, părul lung și era blond

Mădălin Ghioc a primit 2 de „Da” din partea lui Mihai Bendeac și a Deliei și un „Nu”, din partea lui Cheloo. Astfel, Mădălin Ghioc nu merge mai departe, la votul publicului.

Cum se alege câștigătorul iUmor 2021

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții, precum și câștigătorul semifinalei.

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 3 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător. Numărul voturilor exprimate de public va fi prezentat de către Producători conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toți concurenții care obțin 3 LIKE-uri, prin SMS la 1313 se va decide marele câștigător.

Finala iUmor 2021. Octavian Man a revenit pe scenă cu un moment de roast despre vedete, care a deranjat-o pe Delia. Ce i... Finala iUmor 2021. Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, a amuzat juriul cu numărul său inedit de stand-up comedy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x