Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Octavian Man a revenit pe scenă cu un moment de roast despre vedete, care a deranjat-o pe Delia. Ce i-a spus

Octavian Man s-a înscris la iUmor fiindcă e un fan al emisiunii, încă din sezonul 3. Tânărul în vârstă de 23 ani a venit cu un moment de roast despre vedete, care nu a fost pe gustul Deliei.

Finala iUmor 2021. Octavian Man a revenit pe scenă cu un moment de roast despre vedete, care a deranjat-o pe Delia. Ce i-a spus Galerie
Finala iUmor 2021. Octavian Man a revenit pe scenă cu un moment de roast despre vedete, care a deranjat-o pe Delia. Ce i-a spus | Antena 1

Octavian Man a urcat pe scena iUmor, în finală, cu un moment de roast despre vedetele de la noi din țară, însă jurații nu l-au găsit a fi amuzant și a primit doar voturi de NU.

Octavian Man, momentul de roast din Finala iUmor 2021, care nu a fost pe placul juriului

Iată că , deși pare a fi un elev silitor, așa cum l-a descris Mihai Bendeac, acesta a reușit să vină pe scenă cu un moment de roast destul de dur despre vedetele din România, lucru care nu li s-a părut prea amuzant celor trei jurați iUmor 2021.

Citește și: iUmor, 13 noiembrie 2021. Octavian Man, roast-ul usturător care a adus satisafcție. "Parcă mi-ai întins marmeladă pe suflet"

„Rămânem în aceeași zonă Pentru mine că am ajuns în finală, mă bucur că fac parte din istoria finaliștilor. Am 300 de mii de vizualizări, de obicei cele cu magie prind foarte bine”, a spus concurentul înainte de a-și face numărul.

„Știi cum se zice, Mihai, ochii care nu se văd se uită. Bârfe despre vedete. Am văzut că Bianca Drăgușanu a zis că nu ar conduce o anumită mașină, dar dacă o lua de pe un site, era lovită. Cleopatra Stratan a făcut vâlvă când nu a avut nași la nuntă, așa ca Natalia pe care o o recomandă numele de familie. De Iulia Vântur poate vă gândiți că e la Bollywood. Divorțul care a luat asaltul lumii mondene a fost cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu, după ce a pozat dezbrăcată, Alexa nu mai vede nimic. Mihai, înțeleg de ce nu vrei să te însori, că ți-ai pierde fericirea, îl ai prieten pe Flick”, au fost câteva dintre glumele pe care concurentul le-a făcut pe scenă.

Jurizare Octavian Man în Finala iUmor 2021

Delia s-a simțit inconfortabil la glumele pe care Octavian Man le-a făcut despre vedetele din România. Cei trei jurați nu au fost mulțumiți de glumele pe care el le-a făcut despre vedete precum Daniela Crudu, Alexandra Stan și Natalia Mateuț.

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și să înțelegi e vorbi despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant”, spune Delia.

Citește și: Octavian Man merge direct în finala iUmor, sezon 11, la Antena 1. Concurentul i-a luat la „roast” pe jurați și pe prezentatori

„Nu știu cum ai ajuns aici, votați cu mintea vă rog”, spune Cheloo.

„În momentul în care ești pe scenă ai aerul acesta al unui tocilar care spune glume răutăcioase. Strict din punctul de vedere al balanței, votul vine în consecință”, spune Mihai Bendeac.

Octavian Man a primit trei voturi de NU în finala iUmor 2021.

Cum se alege câștigătorul iUmor 2021

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții, precum și câștigătorul semifinalei.

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 3 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător. Numărul voturilor exprimate de public va fi prezentat de către Producători conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toți concurenții care obțin 3 LIKE-uri, prin SMS la 1313 se va decide marele câștigător.

Finala iUmor 2021. Stevo Joslin, momentul de umor de la distanță. Cum s-a descurcat concurentul american... Finala iUmor 2021. Mădălin Ghioc, număr inedit cu un personaj șosetă: „A fost extrem de simpatic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x