Căutare Live

Finala iUmor, sezonul 12. Claudia Amuzica, în rochie de mireasă, pregătită pentru Mihai Bendeac: “Casă de piatră!”

Claudia Amuzică, concurenta de care Mihai Bendeac s-a îndrăgostit în audiții și pe care a promis să o ia de nevastă dacă ajunge în finală, a venit în această seară îmbrăcată în rochie de mireasă.

Claudia Amuzică, concurenta de care Mihai Bendeac s-a îndrăgostit în audiții și pe care a promis să o ia de nevastă dacă ajunge în finală, a venit în această seară îmbrăcată în rochie de mireasă.

Antena 1

Claudia Amuzica a urcat pe scena iUmor, decorată ca o biserică, îmbrăcată într-o rochie de mireasă alba superbă, știind că Mihai Bendeac urma să o ia de soție, așa cum promisese în audiții.

Claudia Amuzică, în rochie de mireasă, vizualizează o viață cu Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a rămas cu gura căscată atunci când a văzut-o pe frumoasa concurentă pentru că nu se aștepta, dar nu dorea să recunoască.

“Ce frumos te-ai îmbrăcat la nuntă, Mihai”, spune Dan Badea din culise.

“Gata cu Amuzică. De astăzi voi fi Claudia Bendeac”, a spus concurenta iUmor.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roast Battle între Gabriel Gherghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru

Concurenta a spus că se simte emoționată pentru că în sfârșit a venit ziua cea mare.

“Ca să vezi ce face un text prost din viețile oamenilor. Pe tine te-a făcut scriitor, pe mine mă face nevastă”, spune Claudia.

Claudia a zis că la anu ar putea lansa cartea Conversații cu soacră-mea. Concurenta a spus că nu vrea să se căsătorească cu un bărbat care e băiețelul lui mămică

“Renunțăm la pampers. Începem diversificarea”, spune concurenta iUmor.

Ea a vrut să sublinieze faptul că nu se căsătorește cu Mihai din interes, dar se bucură că scapă de chirie.

“Nu pentru casă mă mărit eu cu tine, că dacă era așa, mă măritam cu Delia”, a zis Claudia, stârnind hohote de râs.

Concurenta iUmor a mai spus că nu vrea ca Mihai să mai sărute alte concurente.

“Bine, că nu mi-e mie frică de fostele tale. De următoarele mi-e frică”, a zis Claudia.

“Mi s-a mărit ficatul pe fond de stres”, a zis Mihai Bendeac.

Claudia a spus că știe despre Mihai că e bipolar, dar ea e pregătită să îl vindece.

“O dată cu căsătoria, s-a terminat cu veselia. O să fii fericit ca omul din lift”, i-a promis Claudia Amuzica lui Mihai Bendeac.

Concurenta iUmor a spus că vrea să aibă 3 copii cu el și i-a zis juratului că ar trebui să renunțe la iUmor. Claudia a început să vizualizeze un viitor cu Mihai Bendeac și din spusele ei nu părea roz.

Jurizare Claudia Amuzică în finala iUmor sezonul 12

Jurații au rămas surprinși de glumele Claudiei și roast-ul la adresa lui Mihai Bendeac.

“L-a speriat pe Mihăiță (…) N-ai vrea să te căsătorești cu așa ceva”, spune Delia.

“Foarte bine făcut textul”, a zis Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 12, 15 mai 2022. Concurenții care s-au calificat în Marea Finală

“Interpretarea părții psihotice din toată treaba asta a fost foarte bună”, spune Mihai Bendeac.

Juratul a urcat pe scenă și a îmbrățișat-o pe concurenta iUmor. Mihai a povestit că ea a venit la un spectacol de-al lui și când a condus-o acasă, juratul a sperat să o convingă să renunțe.

“Eu nici măcar nu am luat în serios”, i-a zis Claudia lui Mihai Bendeac.

Claudia Amuzica a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit. Claudia Amuzică poate fi votată prin SMS la 1313 cu textul "CLAUDIA".

Finala iUmor, sezonul 12. Mihai Radu, numărul de stand-up autentic care a uluit. "Nu avem acum câștigătorul pe scen... Finala iUmor, sezonul 12. Vlad Barbu, stand-up demn de o finală. “Și mie mi s-a părut că are ceva din Micutzu"...
Ultimele știri
x