Antena Căutare

iUmor, sezonul 12. Cum poți vota câștigătorul în Marea Finală iUmor sezonul 12. Care e marele premiu pus la bătaie

Sezonul 12 iUmor se apropie de final cu pași repezi, iar în Marea Finală iUmor, pe 22 mai 2022, publicul își va putea vota preferatul.

juratii si prezentatorii iumor sezonul 12 Galerie
Sezonul 12 iUmor se apropie de final cu pași repezi, iar în Marea Finală iUmor, pe 22 mai 2022, publicul își va putea vota preferatul. | Antena 1

Marea Finală iUmor sezonul 12 este aproape, iar cei 13 finaliști au emoții din ce în ce mai mari. Ei se pregătesc cu numere demne de o finală incendiară.

Cei 13 concurenți au muncit din greu pentru momentele lor, unii cu glume noi pentru număr se stand-up de senzație, iar alții cu magie și piese de teatru haioase.

Cum poți vota câștigătorul iUmor sezonul 12 în Marea Finală de pe 22 mai, ora 20.00

Jurații iUmor au ales ultimul finalist, pe Mihai Radu, în semifinala iUmor. În Finala iUmor, însă, lucrurile vor sta diferit. Publicul va alege câștigătorul iUmor sezonul 12 prin SMS. Tot publicul a votat și căștigătorul fiecareia dintre cele 12 ediții, mai puțin ediția 13, care a reprezentat semifinala, unde cei patru jurați iUmor au ales încă un finalist.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. NU ÎNCERCAȚI ASTA ACASĂ! Fachirul din Periș, număr incredibil de periculos care a uluit

Câștigătorul show-ului de divertisment va primi marele premiu în valoare de 20.000 euro sub forma unui cec.

În Mare Finală iUmor sezonul 12 vor participa cei 12 concurenți care au câștigat cele 12 ediții, dar și câștigătorul semifinalei care a fost ales de jurații iUmor.

Numerele pe care aceștia le vor prezenta în finală vor fi votate de jurații iUmor prin intermediul tabletelor și doar concurenții care primesc 3 X LIKE vor putea intra la votul publicului.

Ce trebuie să trimiți prin SMS în Finala iUmor sezonul 12

Publicul telespectator va putea vota câștigătorul într-un interval de 20 minute prin SMS. Prezentatorii show-ului, Dan Badea și Șerban Copoț, vor anunța START VOT și STOP VOT, moment în care va începe numărarea voturilor și se va decide câștigătorul.

Publicul își poate vota favoritul trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Cine sunt cei 13 finaliști iUmor sezonul 12

Sezonul 12 iUmor ajunge în curând la final, iar cei 13 finaliști, dintre care 12 votați de public și unul ales de jurații iUmor, au emoții în lupta pentru marele premiu. Aceștia sunt concurenții care se vor întrece în glume, roast-uri și umor în Marea Finală iUmor sezonul 12, pe 22 mai 2022.

Citește și: Semifinala sezonului 12, lider de audienţă. Mihai Radu este ultimul finalist iUmor

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 a adus în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care a asista și a analizat numerele unei zile întregi de filmare, având dreptul să voteze.

Cei 13 finaliști din sezonul 12 iUmor sunt Radu Giurcă, Dragoș Stan, Claudia Amuzica, Zsolt Rozsnai, Darisian Ștefan Luncanu, Emanuel Doduț, Emanuel Bighe, băieții de la Scuze Noi, Roxana Chiperi, Rikito Watanabe, Vlad Barbu, Eduard Moise și Mihai Radu.

Semifinala sezonului 12, lider de audienţă. Mihai Radu este ultimul finalist iUmor... 13 concurenţi vor încerca să câștige sezonul 12 iUmor și premiul de 20.000 de Euro, duminică, de la 20:00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x