Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Maria Popovici, momentul inedit de stand-up, însoțită de un țap. Reacția juraților iUmor

Maria Popovici, câștigătoarea iUmor din sezonul 8, revine pe scenă pentru un moment de stand-up nemaivăzut, alături de noul ei animal de companie, un țap.

maria popovici si tapul la iumor sezonul 12 Galerie
Îndrăgita câștigătoare a sezonului 8 de iUmor a revenit pe scena care a consacrat-o cu un animal de companie… total neobișnuit- un țap. | Antena 1

Un nou moment 'ţapăn' pe scena iUmor. De data aceasta, Maria Popovici, câştigătoarea sezonului 8, s-a întors pe scena care a consacrat-o însoţită de un animal de companie mai puţin obişnuit - un ţap.

"Știu că pare ciudat, dar e animalul meu de companie. L-am ales pentru că seamănă cu bărbații care îmi plac mie. Oricum mă mulțumesc cu un țap pentru că eu nu am avut parte de unu ţapăn de bogat ca altele”, a zis Maria pe scena de la iUmor.

Maria Popovici, număr de stand-up cu un țap

Maria spune că ţapul e noul ei prieten de nădejdie, chiar dacă nu e întotdeauna uşor să fie luată în serios. “M-am dus la o terasă, am cerut o bere la țap și ospătarul mi-a zis: <<Și pentru dumneavoastră nimic?>>. Am încercat să îl învăt din-astea șezi, culcat, dar nu vrea”, a povestit Maria Popovici.

Citește și: iUmor sezonul 12, 15 mai 2022. Concurenții care s-au calificat în Marea Finală

Actriţa de stand-up a găsit și o asemănare între țap și soțul ei. “Nici ăla nu mai vrea să stea culcat. Cel puțin nu cu mine”, a mai adăugat Maria.

Ea a povestit și că țapul este unul modern și are nevoie de terapie "pentru că m-a văzut nemachiată". Maria votează ţapul pentru marele premiu în acest sezon. "Avem nevoie de bani pentru iarbă".

Urmeaza #CevaTapan?

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roast Battle între Gabriel Gherghe, Edi Vacariu, Mirel Popinciuc și George Dumitru

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit.

Micutzu, invitat special în marea finală a sezonului 12 iUmor. Ce a pregătit... Finala iUmor, sezonul 12. Scuze Noi, băieții care au venit cu un dans contemporan inedit. “Mai tundeți din el un pic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x