Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roxana Condurache, numărul de stand-up care a stârnit hohote de râs. “Odă bărbatului"

Roxana Condurache a ajuns în semifinala iUmor sezonul 12 și a urcat pe scenă tremurând de emoții. Concurenta iUmor a venit îmbrăcată foarte prezentabil.

roxana condurache la iumor 12 Galerie
Roxana Condurache a ajuns în semifinala iUmor sezonul 12 și a urcat pe scenă tremurând de emoții. Concurenta iUmor a venit îmbrăcată foarte prezentabil. | Antena 1

Roxana Condurache a primit patru like-uri de la jurații iUmor când a venit în audiții.

“Am observat că mă cam ignoră domnul Bendeac. Mi-ar plăcea să nu mă mai ignore”, spunea Roxana Condurache în culise.

Concurenta iUmor a spus că e încă singură pentru că nu a găsit bărbatul ideal și nu are timp de idile.

Roxana Condurache a venit cu o odă despre bărbați

“Vreau să aduc o odă bărbatului prin numărul meu. (…) Acest mic Dumnezeu al universului nostru”, a mai adăugat Roxana în culise, în timp ce vorbea cu Dan Badea și Șerban Copoț.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevărat iertat”

Roxana a declarat că își dorește să ajungă în finala iUmor pentru că în semifinală a mai fost.

“Vreau să fiu și eu în finală. Văd eu ce fac acolo. Încă nu mi-am pregătit nimic”, a mai adăugat Roxana.

Delia s-a bucurat să o vadă intrând în scenă pe frumoasa concurentă. Chiar și Monica Bârlădeanu a admirat-o pentru ținuta ei.

“Aș vrea să depun o contestație pentru că sigur au fost mai mulți concurenți mai buni ca mine”, a mai zis Roxana, menținonând că este a patra oară pe scena iUmor.

Roxana a spus că între ea și coronavirus este o asemănare, spunând că atât ea, cât și virusul sunt la valul 4.

“Corona se ia de toată lumea. De mine se ia doar Mihai Bendeac”, a completat concurenta iUmor.

Roxana Condurache a spus că iUmor este pentru ea un fel de open mic, locul unde vine să își testeze glumele pe jurații iUmor. Apoi concurenta iUmor a început oda pentru bărbați.

“El e ca un fel de Dumnezeu care a lăsat-o pe Fecioara Maria gravidă și aproximativ ca în cazul ei, de cele mai multe ori femeia nici nu apucă să simtă când I s-a întâmplat”, a mai zis Roxana.

Frumoasa concurentă a vorbit și despre ce fel de relație avea cu fostul ei soț.

“Dacă femeia ar fi un semn de circulație ar fi access interzis cu excepția riveranilor, pe când bărbatul e sfârșitul tuturor restricțiilor”, a spus concurenta iUmor.

Concurenta iUmor a făcut mai multe referiri la cum se vorbește în Biblie despre femei și bărbați.

“Asta nu înseamnă că nu apreciez divinitatea bărbatului”, a mai zis Roxana care povestește că femeile trebuie să aibă grijă de bărbații lor.

Jurizare Roxana Condurache în semifinala iUmor sezonul 12

“Mie mi-e teamă. Aș vrea să fiu invizibil acum”, a spus Cheloo.

“Roxana, ești o superbitate de femeie. Jumătate de număr m-am uitat la picioarele tale. (…) Am râs, mie mi-a plăcut”, spune Monica Bârlădeanu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre noi”

“Felul tău de a face stand-up seamănă cu felul în care prezenta Ramona Bădescu festivaluri. (…) Cred că încă nu ți-ai găsit un stil”, a completat și Mihai Bendeac.

“Mie mi se pare că a venit cu o rețetă cunoscută. Ai aplicat-o foarte bine. Mie mi-a plăcut”, spune Cheloo.

Roxana Condurache a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor și merge în finala iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Abel Megyes, numărul de magie care i-a uimit pe toți. "Nu pot să îți neg... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. NU ÎNCERCAȚI ASTA ACASĂ! Fachirul din Periș, număr incredibil de periculos ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x