Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 12. Radu Giurcă a impresionat jurații iUmor cu autoironia sa: “Numărul a făcut burtă la un moment dat"

Radu Giurcă, poreclit și Arsenie Boca al stand-up-ului românesc, după cum a zis Cheloo, a venit la iUmor pentru un număr incendiar în finală.

radu giurca la iumor sezonul 12 Galerie
Radu Giurcă, poreclit și Arsenie Boca al stand-up-ului românesc, după cum a zis Cheloo, a venit la iUmor pentru un număr incendiar în finală. | Antena 1

Radu Giurcă a venit în această seară pregătit să zguduie scena cu glume bune. El a intrat în scenă plin de energie, dar și emoție.

El a zis că are multe nelămuriri, dar și multe certitudini.

“Îmi plac jocurile de noroc, mănânc pizza cu ananas și cu pâine”, povestea Radu, încercând să explice că prostia e una din certitudinile sale.

Radu Giurcă i-a dat pe spate pe jurații iUmor

O altă certitudine a lui e că toți murim, dar, cu părere de rău, el spune că va muri prost.

“Eu când citesc mă cam ia somnu”, a spus Radu.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Alin Burlacu, autoironia cu care nu i-a impresionat pe jurați. “N-a fost seara ta”

“La câți proști sunt, unu nu ar face vreo diferență”, a mai adăugat Radu.

Concurentul iUmor a spus că nu i-a plăcut școala încă din clasa I și credea că școala era o pedeapsă pentru copii.

“Era supărată de parcă erau bastonașele ei de acasa și le-am strâmbat eu la școală”, a zis Radu.

El a decis să chiulească și învățătoare a ajuns acasă la ai lui să întrebe ce s-a întâmplat.

“De la explicațiile lu tata am dormit pe burtă o săptămână, iar mama, mi-a explicat și ea în felul ei, ba cu dreapta, ba cu stângă”, a povestit Radu.

Jurizare Radu Giurcă în finala iUmor sezonul 12

Jurații au râs în hohote la glumele lui Radu.

“Ne place iUmor pentru că e cu și despre proști. Deci ai mers la sigur”, i-a tranmis Cheloo.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu, o scenetă de excepție:"Îmi place ce fac acești oameni"

“Ar putea fi unul dintre cei mai interesați stand-upperi din România”, a zis Cheloo în culise.

“Aici, într-adevăr, în mod evident există ceva”, a zis Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac l-a rugat să mai spună ceva încă 3 minute, dar concurentul a refuzat.

“Ai un farmec aparte și (…) ce-mi place mie în special la tine e că ai momente de spontaneitate”, i-a zis Delia.

“Numărul a făcut burtă la un moment dat, (…) însă ai o abilitate evidentă de a fi natural povestind numărul ăsta”, spune Mihai Petre.

Radu Giurcă a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Publicul își poate vota favoritul, doar dintre cei care primesc în finală 3 X LIKE de la jurați, trimițând SMS la 1313, tarif 1.19 euro TVA inclus, iar în text trebuie să includă prenumele concurentului favorit. Radu Giurcă poate fi votat cu textul "RADU" prin SMS la 1313.

Finala iUmor, sezonul 12. Emanuel Doduț, roast-ul incendiar pe ritmuri de rap cu care a luat scena cu asalt. "Te-ai... Finala iUmor, sezonul 12. Mihai Radu, numărul de stand-up autentic care a uluit. "Nu avem acum câștigătorul pe scen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x