Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu, o scenetă de excepție:"Îmi place ce fac acești oameni"

Cristi Toma și Andrei Vasilescu au revenit în semifinala iUmor, după ce în audiții au adus zâmbetul pe buzelele tuturor cu sceneta lor.

cristi toma si andrei vasilesu la iumor 12 Galerie
Cristi Toma și Andrei Vasilescu au revenit în semifinala iUmor, după ce în audiții au adus zâmbetul pe buzelele tuturor cu sceneta lor. | Antena 1

Cristi Toma și Andrei Vasilescu au urcat în această seară pe scena iUmor cu o nouă scenetă menită să îi surprindă pe jurații iUmor. Cei doi și-au amintit că au fost în semifinală și sezonul trecut.

Cristi Toma și Andrei Vasilescu într-o scenetă de excepție

Andrei a intrat în scenă cu o servietă și a povestit că cineva voia să îl folosească drept martor. Apoi a urmat procesul, iar Cristi Toma era judecătorul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei"

Se pare că martorul greșise procesul și s-a prefăcut că e martorul perfect și pentru acel caz. El a încurcat, din păcate, detaliile foarte tare, lucru ce a stârnit amuzamentul tuturor.

Judecătorul și-a dat seama că el e un martor mincinos și că luase șpagă, așa că a chemat paza să îl ia.

Jurizare Cristi Toma și Andrei Vasilescu în semifinala iUmor sezonul 12

Jurații iUmor s-au bucurat să îi revadă pe cei doi concurenți și s-au distrat copios la sceneta lor, aplaudându-I furtunos.

Mihai Bendeac a recunoscut sketch-ul care fusese jucat de Puiu Călinescu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Sergiu Mirică, roast-ul care a bucurat-o pe Iulia Albu. "Am impresia că mi-am uitat șevaletul acasă"

“Voi, venind de-a lungul timpului și făcând foarte multe momente dintr-astea pe care le știu pe derost, în unele am putut să mă pierd și să nu mai am nicio grilă în față și să uit că știu textul respective. Dar aici diferențele au fost foarte mari tocmai din faptul că ați încercat să jucați într-o cheie realistă”, le-a transmis Mihai Bendeac celor doi concurenți.

“Ești îndreptățit, ai perfectă dreptate. Nu te putem contrazice. Eu nu am ce să zic în apărerea nimănui”, i-a zis Delia lui Mihai Bendeac spunând că opinia lui e una pertinentă.

“Eu m-am amuzat”, a zis Monica Bârlădeanu.

“Mie îmi place ce fac acești oameni. Îi felicit și îi încurajez să continue să se dezvolte”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

Cristi Toma și Andrei Vasilescu au primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Alin Burlacu, autoironia cu care nu i-a impresionat pe jurați. “N-a fost sear... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu, naturalețea și umorul său au stârnit hohote de râs. "Bravo, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x