Antena Căutare

Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Ioana State, un moment cu greutate care le-a făcut tuturor poftă de râs: „Mereu mi-e foame”

În calitate de invitat special, Ioana State a fost cea care a deschis seara, fiind primul „ingredient” care a explodat pe scena iUmor. Numărul despre obsesia sa pentru mâncare a făcut deliciul galei speciale, iar jurații s-au lins pe buze de plăcere la final. Nu ai cum să ratezi așa ceva!

Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Ioana State a spus glume cu greutate și le-a făcut tuturor poftă de râs: „Mereu mi-e foame” Galerie
Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Ioana State a spus glume cu greutate și le-a făcut tuturor poftă de râs: „Mereu mi-e foame” | Antena 1

Printre personajele care au adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor și juraților iUmor, în Gala Combinațiilor Explozive, s-a numărat și Ioana State, care a pregătit un moment clasic de stand-up despre peripețiile sale din copilărie, dar și despre o întâmplare pe care a trăit-o de curând.

„Ioana State este un comediant extraordinar, talentat, cu niște punciuri excelente. Trebuie să le vinzi bine! Asta e toată treaba.”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale.

Citește și: Ioana State, moment de stand-up despre peripețiile din copilărie în ediția specială iUmor. Trupa Berrari, un show altfel

Ioana State a acceptat rolul de invitat special în cadrul Galei Combinațiilor Explozive de la iUmor, sezonul 14

Așadar, Ioana State și-a construit numărul de stand-up în jurul anumitor experiențe din copilărie. Poveștile despre mâncare nu au lipstit din punciul exploziv al invitatei speciale, amuzând copios publicul cu iubirea sa pentru deliciile culinare de orice fel:

„Eu nu fac foarte bine. Mi-e cam foame. Mereu mi-e foame. De când eram copil am fost așa! Am fost mare. Am avut la naștere patru kg. Practic, n-am avut șansa să fiu bebeluș. Eu m-am născut direct copil. Am avut o copilărie grea. Cu greutate, cum s-ar zice. Cine crede că sunt rea cu mine, să încerce să-mi ia mâncarea din față, să vezi atunci metamorfozare...”

„Dar, cu toate acestea, am avut o copilărie fericită... Într-o familie de creștini, că doar niște creștini adevărați nu m-ar fi dat la abator. Eu nu am avut momente triste din copilărie. Poate doar în perioada sărbătorilor de iarnă, când se tăia porcul. (...) Simțeam că mai merge lăsat vreo două/trei luni să se facă mai mare. (...) Eu, oriunde mergeam, trebuia să mănânc. Eram pomanagioaica satului. Eu, când auzeam că bate clopotul în sat, ca să anunțe că a mai murit cineva, radiam! (...) Eu nu mă băteam cu fratele meu pe jucării, mă băteam pe mâncare.”, a spus Ioana State, făcând publicul să râdă.

Pe urmă, invitatul special a explicat și când a descoperit „porția tampon”, adică porția dublă, care reprezintă salvarea sa când merge la restaurant cu prietenii, deoarece nu îi place să împartă mâncarea. De altfel, i-a sfătuit pe jurați să îi urmeze exemplul:

„(...) Când aveam vreo 16 ani, eram îndrăgostită de o gogoșerie... Făceau niște gogoși cu brânză senzaționale și mergeam cu o prietenă, o uscată, de aia care zice că nu îi e foame și apoi mănâncă tot. (...) Îi dădeam, dar știți ce făcea nenorocita? Apăsa pe gogoașă și mă lăsa fără brânză! Și-mi dădea gogoașa înapoi, coca goală și de atunci, iau două gogoși.”

„(...) Eu poftesc până și la pandișpan, serios. (…) E cea mai tristă prăjitură, n-are nimic pe ea, e o cocă galbenă, umflată, zici că e boală de ficat. (…) Acum vreo două săptămâni am fost la Parlament, în vizită, cu niște prieteni de-ai mei. O vizită normală la Parlament, mergi juma’ de oră pe acolo, iar, la un moment dat, pe un colț, o cantină de la parlamentari. Când mă uit în vitrină: ditamai tava cu pandișpan. Eu am rămas, ăia zic: <<Ioano! Vrei pandișpan?>> și le răspund: <<Da, da, da>>”, a spovestit Ioana State, care a împărtășit și cum au reacționat prietenii când au revenit la ea: „Eu nu știam când vin ăștia după mine și, ca să apuc să mănânc de toate, luam o gură de ceafă și stingeam cu pandișpan. Au venit ăștia, se uitau la mine: <<Bă, nu ne miră că ți-ai luat două porții de pandișpan, dar ți-ai luat și ceafă?>> și le răspund: <<Ce vrei, mă? Să mănânc dulce pe stomacul gol?! Că nu e bine!>>”

„(...) Și așa am dezvoltat și niște abilități. Să vă învăț și pe voi! Eu știu să cer mâncare din ochi. Dacă ți-e rușine să ceri de mâncare, vă învăț eu! Oriunde te-ai duce, fixezi cu ochii ce vrei... Că te întreabă, la un moment dat, cineva dacă vrei. Și eu vreau mereu, că doar nu-s proastă! Ăia care nu te întreabă și a doua oară, din prima n-au vrut să-ți dea! Cei mai perverși oameni! (...) Și, la un moment dat în copilărie, am avut păduchi, iar mama îmi spunea că special vin cu ei acasă, că știam că-mi face negresă.” a fost o parte din materialul cu care Ioana State a reușit să amuze copios publicul iUmor.

„Îmi place că s-a lins pe buze de câteva ori. Se vede că nu vorbește prostii și că îi place mâncarea.”, a spus Nelu Cortea la final.

„Suna cunoscut tot ce povestea. Parcă ai trăit experiența aia.”, a mărturisit Delia la testimoniale.

Citește și: Iulia Albu, roast uimitor pentru Cortea în Gala Combinațiilor Explozive. Șerban Copoț și Dan Badea, prinși într-un show de dans

Gala Combinațiilor Explozive, o ediție specială a emisiunii iUmor, sezonul 14, de la Antena 1

Sezonul 14 iUmor a ajuns la penultimul episod care se anunță a fi unul la înălțimea glumelor care asigură adevărate terapii prin comedie. Hohotele de râs vor fi asigurate atât de foști concurenți ai show-ului, însă, și de invitați speciali.

Pe lista invitaților din Gala Combinațiilor Explozive, care se luptă pentru suma de 10.000 de lei, se află Gică Gavrilă & Circul Belluci, Trupa Pic-Poc-Plici, Ioana State în calitate de invitat special, Trupa Berrari & Tudorel Popa, Alexandru Țiproc & Karla Mariah Petre aka Denise Rifai, Pipino de România + Karena & Iulia Albu, Fachirul din Periș + Perversu` de pe Târgu Ocna & Șerban Copoț, Dan Badea și Magicianul Robert Tudor, care au acceptat să facă un număr de dans alături de cei doi foști concurenți din sezonul 14 iUmor, Romanticul X & Țăcăneală + Codruța Filip & Valentin Sanfira.

Ediția specială iUmor – Gala Combinațiilor Explozive – este înregistrată, iar concurenții au fost votați de oamenii aflați în public, în timp ce jurații au avut doar un rol consultativ.

Altfel spus: cel care va pleca acasă cu cecul de 10.000 de lei va fi desemnat de spectatorii care au privit show-ul de umor. Ce momente vor pregăti foștii participanți din sezonul 14 iUmor, dar și invitații speciali, telespectatorii pot vedea duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Iulia Albu, roast uimitor pentru Cortea în Gala Combinațiilor Explozive. Șerban Copoț și Dan Badea, prinși într-un show ... Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Gică Gavrilă și Circul Belluci, un altfel de interviu de angajare: „Am venit să c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x