Antena Căutare

Iulia Albu, roast uimitor pentru Cortea în Gala Combinațiilor Explozive. Șerban Copoț și Dan Badea, prinși într-un show de dans

Iulia Albu a revenit pe scena emisiunii iUmor, însă, de data aceasta într-un rol pe care puțini l-ar fi ghicit. Tocmai din acest motiv apariția ei i-a surprins pe jurații show-ului de umor, iar Nelu Cortea a fost cel care „a beneficiat“ de un roast de senzație din partea invitatei.

Iulia Albu, roast uimitor pentru Cortea în Gala Combinațiilor Explozive. Șerban Copoț și Dan Badea, prinși într-un show de dans Galerie
Iulia Albu, roast uimitor pentru Cortea în Gala Combinațiilor Explozive. Șerban Copoț și Dan Badea, prinși într-un show de dans | Antena 1

În plus, în cadrul Galei Combinațiilor Explozive, Șerban Copoț, Dan Badea și magicianul Robert Tudor au acceptat să facă un număr de dans alături de doi foști concurenți din sezonul 14 iUmor.

Cum a ieșit momentul lor, care au fost replicile „înțepătoare“ ale Iuliei Albu pentru Nelu Cortea și cu ce numere au venit ceilalți foști participanți iUmor în cea mai nouă ediție specială a show-ului de umor, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Ioana State, moment de stand-up despre peripețiile din copilărie în ediția specială iUmor. Trupa Berrari, un show altfel

Iulia Albu va apărea în timpul numărului muzical plin de culoare pe care l-au creat Karena și Pipino de România

Cunoscută pentru extravagantele apariții și cât de strictă este în legătură cu ținutele, Iulia Albu va apărea în timpul numărului muzical plin de culoare pe care l-au creat Karena și Pipino de România.

Cei doi au crezut că, făcând echipă cu fashion editor-ul, vor avea o șansă considerabilă să își adjudece premiul pus în joc în Gala Combinațiilor Explozive: 10.000 de lei. Însă, socotelile din backstage-ul emisiunii nu s-au potrivit cu cele de pe scenă.

„Crezi că am fost chemată aici ca să ajut pe cineva? Adică… ce anume din fizionomia mea, din ce știți voi despre mine emană această caritate?!? Nu înțeleg… Am venit ca să îi încurc, normal, să le dau provocări și să-i ajut pe jurați să decidă cine merită să treacă mai departe și cine nu.“, a declarat Iulia Albu.

În timp ce Carmen Belenesi, așa cum se numește în buletin Karena, a participat la iUmor de cinci ori, Pipino de România are 14 apariții. Misiunile pe care cei doi le-au primit de la Iulia Albu i-au cam pus în dificultate și stângăciile lor i-au amuzat pe toți.

„Dacă ar fi să fiți sinceră și să abandonați complezența pentru 30 de secunde, cu o răutate d-aia, de calitate superioară, ce le-ați spune acestor doi viitori prezentatori?“, a întrebat-o Cheloo pe vedetă, iar aceasta a evitat elegant răspunsul.

Iulia Albu i-a făcut un roast senzațional lui Nelu Cortea, însă nici Cătălin Bordea nu a scăpat de provocări

Iulia Albu i-a făcut un roast senzațional lui Nelu Cortea: „Mă scuzați… cineva vorbește pe fundal și nu am auzit ce ați spus. Nu știu cine vorbește, presupun că este Cortea, pentru că el are gura mare de obicei, atunci când nu vorbește nimeni cu el. Atunci când este într-un dialog, este mut“.

Juratul i-a demonstrat contrariul, pentru că, așa cum ne-a obișnuit, are mereu cuvintele la el. Ce mărturisiri a făcut și cum a continuat discuția cu invitata, telespectatorii pot urmări duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Iulia Albu i-a dat o provocare și lui Cătălin Bordea, care s-a descurcat de minune, iar declarațiile juratului iUmor au făcut ca platoul de filmare să răsune de hohote de râs.

Același efect l-au avut și Șerban Copoț, Dan Badea și magicianul Robert Tudor, care au răspuns pozitiv invitației primită din partea Fachirului din Periș și a lui Sorin Ion, numele real al Perversului de pe Târgu Ocna. Numărul lor de dans reprezintă o terapie prin comedie care se potrivește perfect cu o seară de vară.

Pe lista invitaților din Gala Combinațiilor Explozive se află Codruța Filip și Valentin Sanfira, iar în rândul participanților sunt și: Alexandru Țiproc, artiști de la Circul Belluci, Gică Gavrilă și Karla Mariah Petre.

Momentele lor, ale contracandidaților acestora și cine va pleca acasă cu cecul de 10.000 de lei, telespectatori pot descoperi duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Gala Președinților iUmor, 28 mai. Angel Popescu aka Gheorghe Hagi a luat la șuturi clasa politică: „Votați Hagi ca să fie bine!”

Ioana State, moment de stand-up despre peripețiile din copilărie în ediția specială iUmor. Trupa Berrari, un show altfel... Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Ioana State, un moment cu greutate care le-a făcut tuturor poftă de râs: „Mereu m...
Video iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare Sambata, 23.09.2023, 23:12
Video recomandate
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi Marti, 26.09.2023, 22:00
Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!”

Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!”

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice.

Joi, 28.09.2023, 09:57
Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: ,,Cu Bravo atrag aprecierile, iar cu Popa, banii!”

Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: ,,Cu Bravo atrag aprecierile, iar cu Popa, banii!”

Celebrul vlogger Mircea Bravo vine pe scena iUmor, în cadrul celei de-a treia ediții a celui mai nou sezon al show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00.

Miercuri, 27.09.2023, 13:40
Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Cel de-al doilea episod iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 şi care a condus detaşat clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor targeturilor, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Luni, 25.09.2023, 18:16
Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 20:00 – 23:31, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Antena 1 a condus clamentul audienţelor şi la nivelul întregului interval de Prime Time, pe toate categoriile de public.

Duminica, 24.09.2023, 09:55
x