Antena Căutare

Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Radu Pietreanu i-a pus pe jurați să joace teatru: „Ne-a umilit așa cum nu a făcut-o nimeni!”

Invitatul special a venit cu un moment interactiv, însă a lăsat chitara la o parte, deoarece a pregătit ceva mult mai interesant! Scenarist la bază, Radu Pietreanu a regizat o scenetă din care au făcut parte și jurații. La final, piesa de teatru a avut și o morală. Hai să vezi ceva total diferit!

Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Radu Pietreanu i-a pus pe jurați să joace teatru: „Ne-a umilit așa cum nu a făcut-o nimeni!” Galerie
Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Radu Pietreanu i-a pus pe jurați să joace teatru: „Ne-a umilit așa cum nu a făcut-o nimeni!” | Antena 1

Întrebat cu cine îi place să stea cel mai mult de vorbă atunci când vine la emisiunea iUmor, scenaristul a făcut referire la Cheloo: „Suntem prieteni de 25 de ani. Am venit să-i fac roast. Păi dacă nu îi fac eu, atunci cine? Dușmanii? Astăzi o să fie o surpriză pentru toată lumea!”

Citește și: Delia, lacrimi de fericire la iUmor. De ce surprize a avut parte jurata în cadrul ediției de roast: „Mi-au mers la inimă!”

Radu Pietreanu, surpriza din Gala specială iUmor de roast, sezonul 14: „Orice le-aș fi spus în zece minute de roast ar fi fost prea puțin față de ce le-am făcut acum!”

„(...) Eu vreau să vă cânt ceva frumos, romantic... o baladă englezească...”, moment în care Radu Pietreanu a început să cânte, acompaniat de chitara sa: „Trăia demult, în Anglia, King Arthur, căsătorit cu blonda Guinevere, dar gelozia îl făcea cam dur și, adeseori, lipsit de maniere...”, moment în care actorul s-a oprit brusc și a continuat:

„Ce fac eu aici? Vorbesc cu publicul acum! Nu v-ați plictisit ca, de atâtea sezoane, oamenii ăștia din juriu să facă fundul mare pe scaune? Voi doi încă aveți fundul mic... Aici avem veteranii! Vreți să îi punem la treabă?”, iar din platou s-a auzit un răspuns afirmativ./„Vreți să vedeți că și ei pot fi pe scenă să vă bucure cu ceva? Fraților, toți patru, vă rog să veniți pe scenă!”

Astfel, în timp ce jurații se îndreptau către scenă, Radu Pietreanu i-a trimis pe invitații speciali ai ediției în locurile libere rămase la masa juriului. Pe urmă, actorul și-a luat în serios meseria de scenarist și a pus în scenă un joc de rol, folosindu-se de cei patru jurați. În timp ce era și narator, Radu Pietreanu le sufla replicile la ureche.

Bineînțeles, Cheloo a fost King Arthur, în timp ce blonda, nimeni alta decât Delia: „Respectul față de dumneata m-a obligat să port coroana!”

Rolul cavalerului Lancelot, îndrăgostit de blonda Guinevere, a fost înmânat lui Nelu Cortea: „(...) își dorea lui Guinevere să îi sărute sânii. Și-ar fi dat și bani și tot ca să muște un pic din sfârcurile faine”, în timp ce Bordea a primit rolul lui Merlin Vrăjitorul.

După ce a distribuit rolurile, Radu Pietreanu i-a suflat lui Cătălin Bordea prima replică pe care o avea de zis: „Cavalere, știu o cale să îi pupi Reginei sânii cât vrei tu! Te costă doar o mie de parale.”, clipă în care așa-zisa Regină a primit un sutien care o făcea să se scarpine întruna.

Pe urmă, Radu Pietreanu i-a spus lui Cheloo ce trebuie să zică în calitate de Rege:

„Merlin, soția mea se scarpină întruna! N-ai vreo soluție împotriva scărpinatului?”, iar Bordea a răspuns: „Există o soluție! Numai una! Saliva unuia, zis Lancelot, dar trebuie aplicată peste tot, timp de patru ore.”

Publicul s-a amuzat copios în momentul în care Nelu Cortea a trebuit să se prefacă că o linge pe Delia. Nici măcar juratul nu se putea opri din râs. După ce Merlin l-a ajutat pe Lancelot, își voia banii promiși. Însă, nu i-a primit, iar, ca să se răzbune, Vrăjitorul a pus praf de scărpinat în izmenele Regelui. Continuarea o știți și voi!

„Morala e: plătește-ți datoria!”, a încheiat Radu Pietreanu pe scena iUmor, Gala specială de roast, sezonul 14.

„Foarte drăguță sceneta! Mie mi s-a părut foarte amuzant!”, a spus Nelu Cortea la testimoniale.

„Radu Pietreanu, prietenul nostru, ne-a umilit cum nu ne-a mai umilit nimeni până acum! Asta este deficit de imagine!”, a completat Cheloo la testimoniale.

Citește și: Andreea Bălan, Olivia Păunescu și Doina Teodoru, la gala specială iUmor de roast: „Și-a învățat textul! Ne-a omorât“

Nume mari urcă pe scena umorului la Gala de roast de duminică

Cel de-al doisprezecelea episod iUmor va fi reprezentat de o gală specială de roast, cu dedicație pentru prezentatorii și jurații show-ului, însă și pentru magicianul Robert Tudor. Andreea Bălan, Olivia Păunescu și Doina Teodoru se numără printre vedetele Antenei 1 care au acceptat provocarea de a-i lua la roast, iar fiecare s-a pregătit temeinic pentru cei șapte reprezentanți ai terapiei prin comedie din sezonul 14.

Glumele acide făcute, dar și reacțiile pe care Șerban Copoț, Dan Badea, magicianul Robert Tudor, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Cheloo le-au avut, telespectatorii le pot afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Doina Teodoru, glume acide fără mult efort. Andreea Bălan a fugit înainte să desch... Cine sunt finaliștii sezonului 14 iUmor. Ce concurenți au rămas în competiție pentru premiul în valoare de 20.000 de Eur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x