Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SEZONUL 8 | INTEGRAL

George Tănase, show de senzație la iUmor! „Eu aș face o spălătorie de babe în curtea fiecărei biserici"

George Tănase, fostul concurent, a revenit pe scena iUmor în calitate de invitat special, cu un moment special de umor!

Așa cum ne-a obișnuit, deja George Tănase, talentatul invitat ne-a oferit un moment extrem de amuzant în finala sezonului 8 iUmor.

George a stărnit hohote de râs cu momentul său în care vorbește despre icoane și credință, dar și despre culturile popoarelor pe care românii le preiau și față de care el își declară dezacordul, în stilul său caracteristic plin de umor.

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Cert este că momentul lui George Tănase a creat bunădispoziție la maximum, talentul său fiind demonstrat de fiecare dată și cu fiecare apariție a sa pe scena iUmor.

Chiar dacă este obișnuit să facă stand-up, emoțiile de pe scena iUmor rămân la fel de mari la fiecare reprezentație pe care George Tănase o are în fața juraților, după cum declara la un moment dat, chiar el.

citește și: George Tănase, show imperial! Cum e muzica de azi, de la Abi la Cleopatra Stratan! „Era o gălușcă mică, acum e la vârsta când Ghiță...a intrat direct în curte”

“De fiecare dacă când revin pe acea scenă trăiesc niște sentimente aparte. Trebuie să recunosc, eu o consider cel mai greu loc din țară unde poți face stand-up comedy. Dacă cluburile de comedie pot reprezenta teza în umor, iUmor ar trebui să fie bacalaureatul. De fiecare dată emoțiile sunt mari, creierul nu poate concepe în totalitate că, deși în fața ta sunt câțiva zeci de oameni, în momentul acela tu te adresezi de fapt câtorva milioane. Stand-up-ul nu se face cu juriu, tocmai de aceea la iUmor e altceva. Deși am fost conștient că sunt invitat special, am trăit totusi emoția aia că trebuie să-i impresionez pe jurați. Și trebuie să recunosc că m-am încărcat mult din energia lui Cheloo, zâmbetul Deliei și râsul lui Mihai”, a declarat stand-upper-ul, înt-o ediție trecută a emisiunii iUmor.

Urmăriți momentul de senzație prezentat de George Tănase, în calitate de invitat special în finala iUmor, sezonul opt, în clipul video de mai sus!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro