Antena Căutare

George Tănase, show de senzație la iUmor! „Eu aș face o spălătorie de babe în curtea fiecărei biserici"

George Tănase, fostul concurent, a revenit pe scena iUmor în calitate de invitat special, cu un moment special de umor!

Așa cum ne-a obișnuit, deja George Tănase, talentatul invitat ne-a oferit un moment extrem de amuzant în finala sezonului 8 iUmor.

George Tănase, show de senzație la iUmor! „Eu aș face o spălătorie de babe în curtea fiecărei biserici"

George a stărnit hohote de râs cu momentul său în care vorbește despre icoane și credință, dar și despre culturile popoarelor pe care românii le preiau și față de care el își declară dezacordul, în stilul său caracteristic plin de umor.

Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Cert este că momentul lui George Tănase a creat bunădispoziție la maximum, talentul său fiind demonstrat de fiecare dată și cu fiecare apariție a sa pe scena iUmor.

Chiar dacă este obișnuit să facă stand-up, emoțiile de pe scena iUmor rămân la fel de mari la fiecare reprezentație pe care George Tănase o are în fața juraților, după cum declara la un moment dat, chiar el.

citește și: George Tănase, show imperial! Cum e muzica de azi, de la Abi la Cleopatra Stratan! „Era o gălușcă mică, acum e la vârsta când Ghiță...a intrat direct în curte”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmăriți momentul de senzație prezentat de George Tănase, în calitate de invitat special în finala iUmor, sezonul opt, în clipul video de mai sus!

Petre Dănuț Irinel, stand up comedy nerecomandat celor slabi de înger, în finala iUmor: „Eu cu sora mea avem un băiețel.... Edi Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Concurentul a făcut show cu un super număr de stand up comedy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x