Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Începe iUmor, sezonul 8. Cum a reușit Ana Maria Caliță să câștige premiul de 20.000 de euro: ”În Biblie scrie să nu preacurvești. Nu zice când să te oprești... Să curvești, dar nu prea”

Doar nouă zile au mai rămas până când iUmor, sezonul 8, va avea premiera la Antena 1. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vă vor da întâlnire în fața micilor ecrane sâmbătă, pe 22 februarie, de la ora 20:00, când vă vor aduce noi surprize, invitați speciali și momente care mai de care mai inedite. 

Începe iUmor, sezonul 8. Cum a reușit Ana Maria Caliță să câștige premiul de 20.000 de euro

Până când vei avea ocazia să râzi în hohote cu noii concurenți, îți recomandăm să urmărești unul dintre cele mai inedite momente de la iUmor. Este vorba despre reprezentația pe care a avut-o Ana Maria Caliță, cea care a câștigat al patrulea sezon al show-ului și care a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Începe iUmor, sezonul 8! Care a fost momentul în care Cheloo a fost la un pas să leșine. Ionuț Rusu l-a ”făcut” KO: ”Am simțit că mă sufoc!”

”Când am urcat prima dată la un open mic a fost un fiasco, doar că tot ce am simțit atunci m-a făcut să-mi doresc să mai încerc și... iată-mă aici”, a mai spus Ana Maria, care își scrie singură materialele, inspirată din experiențele sale din viața de zi cu zi. ”Îmi notez gânduri aproape zilnic și mai târziu le transform în material pentru stand-up. Nu am o rețetă, scriu ce mă frustrează, transform până și experiențele neplăcute în ceva amuzant”, a povestit Calița.

Ea a reușit să-i cucerească pe jurați cu un număr cu totul și cu totul inedit, ce le-a stârnit hohote de râs.

Delia, dezvăluirea ce i-a pus fanii pe gânduri! Care este dorința ascunsă a juratei iUmor

„În Biblie scrie să nu preacurvești. Nu zice când să te oprești... Să curvești, dar nu prea”, a spus ea, moment în care jurații au izbucnit în lacrimi.

Urmărește premiera sezonului 8 de la iUmor, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, numai la Antena 1.