Antena Căutare

O concurentă îi va lăsa fără cuvinte pe jurații iUmor prin apariția sa și numărul de stand-up: „Ai toate calitățile pentru a ajunge în finală!”

Mâine seară revine pe micile ecrane cel mai urmărit show de umor, iUmor, de la 20:00, la Antena 1. În prima ediție a sezonului cu numărul opt va urca pe scenă Ștefania Costache care îi va lăsa fără cuvinte pe jurații iUmor prin apariția sa și nu numai!

O concurentă îi va lăsa fără cuvinte pe jurații iUmor prin apariția sa și numărul de stand-up: „Ai toate calitățile pentru a ajunge în finală!” Galerie
O concurentă îi va lăsa fără cuvinte pe jurații iUmor prin apariția sa și numărul de stand-up

Ștefania este la prima sa prezență pe o scenă și prima oară când face stand-up, dar lucrurile astea nu s-au văzut nicio clipă. Mihai Bendeac o cunoștea de dinainte cu ocazia unei campanii pentru renovarea unui etaj al Spitalului Fundeni.

Telespectatorii vor putea urmări mâine seară, de la ora 20:00, la Antena 1, care a fost reacția juratului atunci când Ștefania și-a făcut apariția pe scena iUmor.

Chiar dacă le-a atras atenția celor trei jurați prin apariția sa, toți au avut cuvinte de laudă pentru numărul de stand-up reușit pe care aceasta l-a pregătit. Delia nu doar că s-a bucurat la numărul său, dar o vede chiar și în marea finală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O concurentă îi va lăsa fără cuvinte pe jurații iUmor prin apariția sa și numărul de stand-up: „Ai toate calitățile pentru a ajunge în finală!”

O concurentă îi va lăsa fără cuvinte pe jurații iUmor prin apariția sa și numărul de stand-up

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei şapte câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea), Irena Boclincă (sezonul al VI-lea) și Mukinka (sezonul al VII-lea).

Magia digitală i-a dat gata! Ce ne așteaptă în prima ediție a sezonului opt iUmor: „Umanitatea se îndreaptă către digita... Momentul ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă în sezonul 8 iUmor: „Îmi cer iertare! N-o să vorbesc acum”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x