Antena Căutare

iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac, un cărturar de seamă, îi ia la rost pe jurații iUmor, vorbind într-un limbaj special

iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac, un cărturar de seamă, îi ia la rost pe jurații iUmor, vorbind într-un limbaj special, greu de înțeles, fiind o limbă uitată.

nechifor bugeac iumor Galerie
iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac | antena 1

Nechifor Bugeac s-a recomandat ca fiind iscoditor în stele, dar în același timp și îngrijitor de mâțe. De aproape 2 ani, el se laudă că scrie Letopisețul Țării Moldovei, al Ardealului și Valahiei, din vremea lui Ioan Voievod Gotul.

Concurentul iUmor e pregătit să îi ia la rost pe jurații iUmor și a spus că el nu va face stand-up pentru că va sta așezat pe un jilț.

”Domnul Virgiliu a avut o idee extraordinară, de a crea umor cu ajutorul uitatei limbi românești”, a apreciat Cheloo.

Obișnuiți să fie luați la roast doar de vedete, de data aceasta, atât prezentatorii, cât și jurații sunt vizați de un concurent, deghizat în cronicar, care folosește exact limbajul ce se folosea o dată, iar iUmor s-a tranformat în iHaz.

Primul luat la roast este Șerban Copoț.

“Au făcut aceștia taraf căruia i-au zis Tainicele Lighioane”, spune concurentul iUmor despre trupa în care cânta Șerban în tinerețe, Animal X.

Următoarea gazdă, Dan Badea, nu a fost uitat nici el de Virgil.

“S-a prefăcut în alt om, de îi zice acum Daniil Badea. Și grijiți-vă a nu încurca pe acesta cu Mircea Badea. Măcar că amândoi la prepelecet trudesc”, spune concurentul iUmor.

Când a trecut la jurați, Virgil a început cu Delia, adeptând versurile melodiei ei “Cine m-a făcut om mare”, într-o manieră emoționantă.

“Mi s-a părut așa a poveste pe care stai să o asculți”, a adăugat Delia.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Boni, numărul neașteptat și unic din acest sezon:"Să mă bată mama dacă am văzut așa ceva"

Apoi a urmat Mihai Bendeac, iar cronicarul a vorbit despre copilăria lui și cum și-a ales cariera.

“Și tot acesta a început a scrie “Letopisețul unui holtei” unde au istorisit viața sa, făcând spovedanie despre pățaniile sale întru-împreunare”, spune Nechifor Bugeac.

“Pentru așa daruri, au plătit acesta cu pleata”, a continuat concurentul iUmor despre Cheloo, vorbind despre cum s-a apucat el de muzică și ce versuri scria.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Nechifor Bugeac

“Wow, ce număr mișto!”, a exclamat încântat Cheloo.

“Excepțional! Vă felict că nu v-ați încurcat deloc la text ”, spune Mihai Bendeac.

La început Mihai a crezut că cineva a scris acel text pentru concurentul iUmor, iar Nechifor nu ar fi avut nicio legătură cu momentul respectiv.

Ulterior, când a aflat că Nechifor a scris textul, s-a bucurat foarte tare.

“Eu chiar mi-am dorit să fac o piesă în limba veche românească pe care eu o consider pierdută pentru mine”, mărturisește Cheloo.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Luca Nicola l-a imitat perfect pe Vadim Tudor. Reacția pe care a avut-o Mihai Bendeac a atras toată atenția

Amuzat fiind de faptul că Nechifor vorbește doar așa, în limba română veche, Mihai Bendeac l-a rugat să traducă câteva versuri moderne.

“Gucci e Gucci e Gucci, Balenciaghie voiesc a-ți lua veșminte scumpe, măcar că aproape despuiată te voiesc”, a spus concurentul iUmor.

După ce Virgil a tradus și câteva versuri d-ale lui Cheloo, juratul iUmor s-a bucurat nespus.

“Vă mulțumesc că ați apărut în viața mea infectă”, a exclamat Cheloo.

“Domnul, în mod responsabil, mi-a metamorfozat jegurile, că nu pot să numesc versuri chestiile alea, dar le-a tradus în limba uitată și pentru mine a fost un moment senzațional”, spune Cheloo.

Concurentul iUmor a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Cine e Virgiliu Pop

În culise, jurații iUmor au aflat după vot cine cu adevărat concurentul pe care l-au văzut evoluând pe scenă.

“Și este singurul roman specializat în drept internațional spatial! Comandantul primei expediții românești de simulare marțiană RoMars 2011 în Utah, SUA! Doctorand la Universitatea din Glasgow! Timp de doi ani professor universitar de engleză juridică la Universitatea Lille II din Franța. În 2011, a primit premiul I pentru cea mai bună lucrare și prezentare în cadrul Simpozionului Internațional pentru Reducerea Impactului și Explorarea Asteroizilor, la College Station, USA! În prezent, cercetător științific la Agenția Spațială Română. Este coordonatorul national delegat pentru Săptămâna Mondială a Spațiului Cosmic.”

“Mă, deci omul este o somitate și noi trei proști ”, spune Mihai Bendeac.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 17 martie 2021. Alexandra Stancu, femeia de serviciu care se dezbracă de inhibiții. Cum i-a uimit concurenta pe j... iUmor, 17 martie 2021. Traian Dobra, concurentul care l-a făcut pe Mihai Bendeac să cadă de pe scaun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x