Antena Căutare

iUmor 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 11 iUmor

În semifinala sezonului 11 iUmor, jurații au ales ultimul finalist din Marea Finală de pe 26 decembrie 2021. Unsprezece concurenți își vor arăta abilitățile de stand-up comedy și „vor lupta cu toate armele” pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu.

jurații-iumor-stau-pe-scaune Galerie
În semifinala sezonului 11 iUmor, jurații au ales ultimul finalist din Marea Finală de pe 26 decembrie 2021. | Antena 1

Sezonul 11 din iUmor se aproprie de final, dar nu înainte de a-și desemna finaliștii. Telespectatorii vor avea ocazia să-i urmărească pe micile ecran pe cei care i-au votat în Marea Finală a show-ului din 26 decembrie 2021, de la ora 20:00.

Citește și: iUmor, 13 noiembrie 2021. Octavian Man, roast-ul usturător care a adus satisafcție. "Parcă mi-ai întins marmeladă pe suflet"

Ultimul finalist al sezonului a fost ales de către Mihai Bendeac, Delia și Cheloo în semifinala din 19 decembrie 2021. Unsprezece concurenți se vor întrece în glume și momente inedite pentru a câștiga premiul de 20.000 euro.

Cine sunt finaliștii sezonului 11 din iUmor

Cei care vor avea ocazia să impresioneze din nou jurații și să încânte publicul cu prezența lor pe scena iUmor sunt Teodor Stroe, Kiara Anca Firan, Claudiu Medeș, Octavian Man, Tudor Costina, Virgil Ciulin, Zamfir Silaghi, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Petre Roman și Stevo Joslin.

1. Teodor Stroe

Teodor Stroe este ultimul concurent care a intrat în Marea Finală a show-ului iUmor. Tânărul a făcut spectacol cu numărul său de magie și a reușit să îi surprindă pe jurați. Acesta a făcut show în adevăratul sens al cuvântului, în semifinala iUmor.

Trucurile de magie pe care le-a folosit în audții l-au ajutat să meargă mai departe în semifinala iUmor. Teodor Stroe a fost luat prin surprindere de decizia juraților, însă reacția sa a fost de-a dreptul spectaculoasă.

2. Kiara Anca Firan

Kiara Anca Firan este cea de-a doua câștigătoare din cel de-al 11-lea sezon iUmor și va merge direct în finală. Tânăra a fost preferata publicului și a demonstrat că locul ei este în Marea Finală iUmor.

Absolventă de actorie, dar practicantă de motociclism de performanță, Kiara a urcat pe scena iUmor cu un număr de stand-up de excepție, în ciuda faptului că tânăra nu are multă experiență în acest domeniu.

3. Claudiu Medeș

Claudiu Medeș a cucerit telespectatorii cu roast-ul său în versuri și astfel a devenit cel de-al șaselea finalist al sezonului 11 iUmor. Tânărul a impresionat cu momentul său memorabil, fapt apreciat de public.

“Am venit să mă vadă mama la televizor să fie mândră. Ea mă susține într-o oarecare măsură, are emoții mai mari decât am eu că, na, dacă apar pe TV și o fac de rușine cine știe...”, a povestit el la testimoniale.

4. Octavian Man

Octavian Man a mers direct în finală iUmor, după ce a făcut un moment de roast spectaculos. Tânărul a venit cu glumele și replicile savuroase la el, iar publicul a votat ca locul lui este în Marea Finală.

Tănărul absolvent al facultății de inginerie, cu un look de elev silitor, a surprins pe toată lumea cu textul său spctaculos.

“Știu că sunteți în spate. Credeam că v-am lăsat de tot în anii 2000. La fel ca sursa de inspirație a materialelor lui Dan Badea”, a fost o replică de-a lui din timpul numărului de roast.

5. Tudor Costina

Tudor Costina merge în finala iUmor, sezonul 11. El a fost cel mai votat concurent din cea mai nouă ediție a show-ului de la Antena 1.

Tânărul clujean a fost pe placul Deliei care a declarat: ”Suntem fericiți pentru că ești bun, deștept și foarte actual”. „Te felicit pentru realizarea din această seară. Ai fost vârful zilei la capitolul stand-up”, a completat Cheloo.

6. Virgil Ciulin

Virgil Ciulin, cunoscut pentru seria video-urilor ”Istoria cu Virgil”, a cucerit publicul cu un număr de stand-up clasic în ediția de pe 5 decembrie 2021. Concurentul a făcut show la superlativ și a impresionat publicul.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Claudiu Medeș, număr magistral de roast în versuri. Ce a putut să spună despre fiecare jurat în parte

Originar din Vaslui și creatorul seriei de video-uri ”Istoria cu Virgil”, Virgil Ciulin a fost recunoscut ușor de Mihai Bendeac: „Te știu de pe internet și ți-am văzut toate clip-urile. Dacă nu ai fi avut atât de multe emoții, ar fi fost unul dintre cele mai bune momente de stand-up pe care le-am avut de doi ani încoace”.

7. Zamfir Silaghi

Zamfir Silaghi este cel de-al șaptele finalist al sezonului 11 iUmor. Acesta a urcat pentru prima dată pe o scenă în ediția din data de 6 noiembrie 2021 a show-ului și a câștigat admirația publicului cu numărul său de comedie.

’E prima dată în viața mea când sunt pe o scenă și am venit să vă spun câteva glumițe pe care le-am scris special pentru iUmor’’, a mărturisit Zamfir Silaghi, câștigătorul ediției cu numărul șapte.

8. Valentin Andrieș

Valentin Andrieș a cucerit telespectatorii cu numărul de stand-up în care a ironizat câteva momente din viața de nevăzător. Tânărul actor pasionat de sporturi extreme a generat o mulțime de aplauze și laude în rândul publicului.

”Sunt singurul actor nevăzător cu acte, iar asta nu pentru că aș fi eu cine știe ce talentat, dar am reușit să fiu acceptat într-un institut pentru că i-am mințit că am o problemă mai mică”, a spus Valentin Andrieș.

9. Mădălin Ghioc

Mădălin Ghioc, concurentul ce a participat și în sezonul 9 iUmor, s-a întors în fața celor trei jurați cu un număr asemănător, dar mult mai încrezător în textul său. De această dată atitudinea a făcut diferența și astfel a reușit să câștige votul telespectatorilor, fiind cel de-al cincilea finalist iUmor.

„Ce mai faceți voi? Bine, nu-i așa? În 2021 am făcut încăzirea cu Bacău și Bucureși. În 2021, facem altele. Franța, țara de la care a pornit sintagma „Să moară Franța dacă nu e așa”. La școală avem limba franceză și mi se oprea inima când auzeam Qu'est ce que vous avez prepare pour aujour'hui? Francezii sunt de treabă până le spui de unde ești. Francezii sunt atât de obosiți, încât ar trebui să se numească Frânta”, au fost unele dintre glumele pe care concurentul le-a prezentat la iUmor 2021.

10. Petre Roman

Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Concurentul a impresionat publicul cu povestea sa, dar și cu pasiunea de a avea grijă de animale. Acesta a venit însoțit de prietenul său necuvântător și cu un număr de stand up inspirat din experiențele sale cu patrupezii. Cocnurentul a comparat vedetele din România cu cățeii.

„Salutare, sunt Petre Roman, am 33 de ani, de la 14 ani, în armată, purtat prin toată țara și prin lume. Eu sunt și cadru militar. E plictisitor să zic ce fac în armată, era să mor la un salt. Sunt predestinat să fac ceva în viață, vreau să schimb ceva în lume sau măcar în anturajul meu”, spune el înainte de a intra pe scenă.

11. Stevo Joslin

Stevo Joslin, originar din California, a venit în România pentru a avea grijă de animalul de companie al unor prieteni, dar destinul a făcut ca el să ajungă direct în finala iUmor, după o vizită pe scenă.

Numărul său de stand-up pur american l-a făcut pe Mihai Bendeac să declare: “Dacă ar fi fost să avem câte un concurent ca tine în fiecare zi, lumea noastră de aici ar fi diferită!”

iUmor, 19 decembrie 2021. Teodor Stroe merge în Finala iUmor a sezonului 11 din 26 decembrie 2021... Tu ai ales cum să te distrezi la iUmor, împreună cu Manole, maestrul snack-urilor incredibile. Ce jurat a fost favoritul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x