Antena Căutare

iUmor, 19 decembrie 2021. Valeria Jalenco a testat intuiția juraților printr-o simulare de jurizare: „Și-a făcut lecțiile bine”

Valeria Jalenco a surprins în audițiile sezonului 11 iUmor cu campanie electorală pentru Mihai Bendeac, însă a venit cu un moment neașteptat în semifinala show-ului. Iată cum s-a descurcat concurenta pe scenă, în fața juraților.

valeria-jalenco-scena-iumor-semifinală Galerie
Valeria Jalenco a surprins în audițiile sezonului 11 iUmor cu campanie electorală pentru Mihai Bendeac, însă a venit cu un moment neașteptat în semifinala show-ului. | Antena 1

Valeria Jalenco a stârnit hohote de râs cu replicile savuroase în cadrul audițiilor, însă nu a uitat vorbele lui Cheloo de la finalul momentului. Concurenta a dezvăluit că juratul pentru ea a fost ca un speaker motivațional, iar în semifinală a venit mai pregătită ca niciodată să facă show.

„A reușit să mă motiveze, să ies din zona mea de confort și să vin cu un material mai mult”, a spus tânăra.

Valeria Jalenco a venit în semifinala sezonului 11 iUmor cu o simulare de jurizare

Concurenta a pășit încrezătoare pe scena sezonului 11 iUmor, însă ținuta sa impecabilă nu a putut să treacă neobservată. Valeria Jalenco a întors toate privirile și a reușit să acapareze atenția înainte de a-și începe numărul.

„Mă bucur să vă revăd. Voi sunteți trei artiști, în mod normal artiștii au o intuiție extraordinară. Ce spuneți dacă vă propun să facem o simulare de jurizare și să vă testăm intuiția, iar la final să vedem dacă se va schimba verdictul sau nu”, a spus ea.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Teodor Stroe, trucurile de magie cu care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce reacții a avut

Deși a avut câteva schimburi de replici cu Cheloo înainte de a-și începe momentul, concurenta a reușit să vorbească fără ezitare despre ținuta sa din această seară, dar și despre raliurile Dakar.

„L-a luat un pic la periat. Și-a făcut lecțiile foarte bine, a venit să lucreze unde știa că are un punct slab, și anume la Cheloo”, a mărturisit Dan Badea.

Ce au spus jurații despre momentul Valeriei Jalenco din semifinala sezonului 11 iUmor

Deși a încercat să impresioneze jurații cu momentul său unic, Valeria Jalenco nu a reușit să îi surprindă cu nimic nou. Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a „răbufnit” în culisele emisiunii, după numărul concurentei.

Tânăra s-a descurcat foarte bine pe scenă, însă ceea ce a făcut nu a fost deloc pe placul juraților.

„Eu îmi mențin ideea, ești fermecătoare, o rază de soare. Îți spun încă o dată că ești adorabilă, fermecătoare, drăguță, doar că îți trebuie un pic mai mult umor”, a spus Delia.

Citește și: Iulia Albu, moment savuros de roast pe scena iUmor, duminică, la Antena 1. Bendeac: „Am crezut că vrea să mă ceară în căsătorie!”

Valeria Jalenco nu s-a lăsat intimidată de cuvintele juraților și a dezvăluit că a trăit o experiență extraordinară, iar dacă va ajunge in finală va avea un moment de-a dreptul spectaculos.

Concurenta a primit 3X DISLIKE din partea celor trei jurați iUmor.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 19 decembrie 2021. Ioan Strâmbeanu a intrat în rolul lui Charlie Chaplin. Ce a făcut pe scenă alături de colegul ... iUmor, 19 decembrie 2021. Teodor Stroe, moment de magie spectaculos. Concurentul l-a lăsat pe Mihai Bendeac cu gura căsc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x