Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Roxana Condurache, blonda focoasă, a venit cu un roast la adresa soacrei ei

Roxana Condurache a trecut de la sfaturi pentru bărbați la a o lua la roast pe fosta ei soacră, stârnind hohote de râs în public.

Galerie
iUmor 2020, Semifinala. Roxana Condurache, blonda focoasă, a venit cu un roast la adresa soacrei

Roxana Condurache, devenită faimoasă pentru frumusețea și umorul ei, a prezentat în audiții o serie de recomandări pentru bărbați. Astăzi, a urcat pe scena iUmor, în Semifinală, pentru a ne reîmprospăta memoria, aducând glume noi.

“Pentru prima oară în viața mea am încercat să spun câteva glume în fața unui public. Eu sunt actriță, am fost pe scenă la teatru, dar acolo este altceva. (…) Am apreciat foarte mult cum a vorbit domnul Bendeac despre mine”, a mărturisit Roxana.

“Înaltă, cu niște picioare superbe, o postură extraordinară, a avut foarte multă eleganță. (…) Genul de femeie pe care mi-ar plăcea să o văd la televizor”, a spus Mihai Bendeac despre concurenta iUmor.

Citește și: Cine este Roxana Condurache, blonda care l-a vrăjit pe Mihai Bendeac la iUmor

Pentru ediția din această seară, Roxana a spus că va fi puțin mai rea.

Frumoasă de pică, cu glume bune

“Este o super provocare pentru mine, e next level față de ce va trebui să scot pe gură, e ceva ce nu am făcut niciodată în public”

Roxana a urcat pe scenă super încrezătoare, în ritm de dans. Frumoasa concurentă a venit pregătită cu un roast despre soacra ei.

“Ea nu doarme niciodată, ea așteaptă să greșesc”, spune Roxana.

“Dacă Shakespeare ar fi contemporan cu noi, ar duce Chefi la cuțite la un alt nivel”, a mai adăugat Roxana în timp ce vorbea despre cum soacra ei încerca să o convingă să gătească. Pentru că soacra ei îi face zile fripte, ea a sperat că va scăpa de această problemă în pandemie. Roco a animat juriul și a făcut publicul să râdă, dar Delia a observat un detaliu la Mihai Bendeac.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

“Nu prea te-a dat pe spate”, i-a spus Delia lui Mihai.

Glumele despre soacră n-au avut priză la jurați

“Pe mine m-a dat un pic pe spate, nu foarte mult ce-i drept, dar merg pe aceeași tehnică pe care am mers toată ziua și a funcționat foarte bine. Iau lucrurile prin comparație și am să votez în consecință”, a adăugat Delia.

“Felicitări pentru cezariana artistică”, i-a spus Cheloo lui Roco.

“Băi, vedeți că Roco este foarte simpatică”, a completat Delia.

citește și: Mihai Caragea l-a făcut pe Bendeac să exclame: "Ești senzațional! În stand-up-ul românesc nu există așa ceva la ora asta!"

“Roxana, o să fiu foarte la obiect. În seara asta mi s-a părut că ai fost un pic sub-mediocră”, i-a transmis Mihai Bendeac.

“Am contabilizat trei glume excepționale. (…) Din păcate tocmai am dat afară o persoană cu patru glume”, a spus Cheloo.

Roxana a primit doar votul Deliei și nu va merge în finala iUmor.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

iUmor 2020, Semifinala. Stelian Milu, în straie preotești, a urcat pe scenă pentru o slujbă cu umor... iUmor 2020, Semifinala. Mihai Caragea, puștiul simpatic și încrezător, a pășit pe scena iUmor visând la marea finală...
Video iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare Sambata, 23.09.2023, 23:12
Video recomandate
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Luni, 25.09.2023, 15:12
Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Cel de-al doilea episod iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 şi care a condus detaşat clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor targeturilor, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Luni, 25.09.2023, 18:16
Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 20:00 – 23:31, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Antena 1 a condus clamentul audienţelor şi la nivelul întregului interval de Prime Time, pe toate categoriile de public.

Duminica, 24.09.2023, 09:55
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

Fanyo si Bia Khalifa au marcat o revenire spectaculoasă în studioul iUmor, după ce ambii au bifat în trecut momente memorabile. Deși s-au prezentat separat sau în alte formule, de data aceasta Fanyo și Bia formează un duo controversat.

Sambata, 23.09.2023, 23:06
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

În ediția din 23 septembrie 2023, britanica Leah Shutkever a reușit o adevărată performanță și a smuls o declarație de dragoste din partea celui mai exigent jurat de la iUmor, Cheloo.

Sambata, 23.09.2023, 22:39
x