Antena Căutare

iUmor, 21 februarie 2021. Ionela Irimescu, numărul de stand-up care a generat o improvizație savuroasă și o discuție pe scenă

În cea de-a doua ediție a sezonului 10 iUmor a urcat pe scenă Ionela Irimescu cu un număr de stand-up bun, însă ce a urmat după l-a încântat pe Cheloo.

Ionela Irimescu intr-o bluza rosie si pantaloni negri, pe scena iUmor Galerie
Ionela Irimescu are 22 de ani și vine din Suceava cu un număr de stand-up comedy

Ionela Irimescu are 22 de ani și vine din Suceava cu un număr de stand-up comedy. Aceasta și-a dorit să ajungă la iUmor pentru a demostra mamei sale că este capabilă să ducă până la bun sfârșit un spectacol de stand-up și pentru a arăta că se potrivește cu contextul show-ului.

Întrebată despre cum i-a venit ideea să participe la aceasta emisiune, concurenta a povestit în amănunt totul. "Mă uitam într-o seară, era semifinala și mă uitam cu mama. Și am zis să mă duc și eu, dar a râs de mine. Și pentru că a râs de mine, eu am venit pe bune. Mai mult mă ajută când îmi spune cineva că nu pot, decât atunci când îmi spune că pot.", a zis ea.

Ionela a venit pentru prima oară pe o scenă, însă a fost primită cu cele mai puternice aplauze. Emoțiile i-au cam încurcat numărul, însă a reușit să îl ducă pe tot până la bun sfârșit și să ofere câteva zâmbete.

Ionela Irimescu, momentul ei a generat o discuție aprinsă cu Mihai Bendeac

Deși a avut un moment bun de stand-up comedy, Mihai Bendeac nu a fost atât de mulțumit de ceea ce a auzit.

"Fată frumoasă și drăguță din Bucovina, este pentru prima dată când faci stand-up, nu? Este evident și ultima oară. Să fim cinstiți, nu este pentru tine.", a zis Mihai Bendeac, însă tânără i-a dat replica imediat.

"Îmi cer scuze că n-am zis că te apreciez pe tine", a răspuns ea.

Actorul a ținut să îi mărturisească că vocea sa nu se potrivește cu contextul, iar acest lucru i-a stricat într-un fel momentul.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Dan Frînculescu, invitatul special al serii, stârnește hohote de râs cu replici acide

"Eu nu am avut nimic altceva decât decența și bunul simț să îi atrag atenția asupra faptului că nu este locul ei pe o umilă scenă. Deci așa este, nu era!", a mai adăugat el.

Ionela nu a lăsat lucrurile așa și a oferit un răspuns ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Întrebată de Cheloo, dacă este un pic mai bun decât Mihai Bendeac, concurenta a provocat unul dintre cele mai acide schimburi de replici.

"Mult mai bun. Adică de ce locul meu nu este în stand-up? Tu ești destul de sigur că locul tău este acolo pe scaun? Îmi place tare rău că nu am peste 40 de ani să mă placi", a zis ea.

Ionela Irimescu a primit 2XDA și un NU din partea lui Mihai Bendeac.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Elena Albu, cu vioara la purtător, a pregătit un cuplet care a stârnit valuri de aplauze

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 21 februarie 2021. Mihai Ilarion, numărul special de ASMR, care a impresionat:"N-am văzut așa ceva de când m... iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x