Antena Căutare

iUmor, 25 septembrie 2021. Alice Bonita și Alexandra Leonte au venit pe scenă cu un număr atipic. Delia le-a ajutat

Alice Bonita și Alexandra Leonte au făcut echipă în prima ediție iUmor 2021 și au avut încrederea că vor câștiga marele premiu. Delia s-a ridicat de la masa juriului și le-a ajutat.

Alice Bonita și Alexandra Leonte au creat un show total cu un număr atipic pe scena iUmor 2021 Galerie
Alice Bonita și Alexandra Leonte au creat un show total cu un număr atipic pe scena iUmor 2021 | Antena 1

Alice Bonita și Alexandra Leonte au venit la iUmor cu un număr care nu a mai fost făcut niciodată pe scena emisiunii. Cele două s-au pălmuit peste posterior cu diferite alimente. Delia a vrut să participe și le-a lovit și ea.

Alice Bonita și Alexandra Leonte, pe scena iUmor, cu un număr atipic, în ediția 1 a sezonului 11

Alice Bonita și Alexandra Leonte nu au primit decât un vot pozitiv, dat de la Delia, ceilalți jurați nu au înțeles momentul și nu li s-a părut potrivit pentru acest show. Fetele, de profesie dansatoare, au creat un moment nemaivăzut pe scenă și au avut nevoie de jurați să le spună din ce recipiente să atingă alimentele - miere, ciocolată, făină, frișcă sau dulceață - pentru a se pălmui una pe cealaltă.

Vizionează edițiile complete și necenzurate iUmor exclusiv pe AntenaPlay!

Cele două fete au fost convinse că momentul lor va fi perfect, însă juraților nu li s-a părut astfel.

„M-am gândit așa, că sunt un pic haioasă. Și ea râde mai bine și i-am zis să vină ca spirijin că râsul tău e mai bun decât al meu. Nu divulgăm dinainte. Lăsăm să vorbească momnetul de la sine. Sigur vom câștiga noi. Avem un moment mult prea amuzant și nu avem cum să câștigăm premiul cel mare. E ceva în premieră, niciodată nu s-a văzut așa ceva la iUmor și nici nu se va mai vedea”, a spus una dintre ele.

Citește și: iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1

„Bună seara, am venit împreună cu clega mea să vă prezentăm un moment de slap-ass. Pentru acest moment, se află câte 5 farfurii cu surprize. Trebuie să alegeți un număr de la 1 la 5”, s-au prezentat cele două fete.

Jurizare Alice Bonita și Alexandra Leonte la iUmor 2021

„A fost un număr extraordinar. Tot mi-a plăcut. Sunt dou fete care intră și au un număr foarte surprinzător”, spune Delia.

„Au fost niște palme formale, teatrale, nesincere”, spune Cheloo.

„Suntem dansatoare, animatoare. Eu fac și striptease”, au mai spus concurentele despre ele.

„Eu sunt fanul vostru numărul 1. Eu vă dau toate like-urile”, spune Delia.

Citește și: Un concurent crede că a găsit animalul de companie perfect pentru fiecare jurat iUmor. Care a fost reacția juraților

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 25 septembrie 2021. Andrew Stanton, momentul incredibil de pe scenă în care a folosit mai multe săbii. Reacția ju... iUmor, 25 septembrie 2021. Bogdan Mălăele, invitatul special din ediția 1, sezonul 11. Cu ce glume a amuzat juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x